Rabis_nt Kızlar 15 haftalık hamileyim ıhlamur, nane limon, ada çayı gibi şeyler içilebiliyor mu? İlk aylarda düşük yaptığı için hiç içmedim ama şu an 4. Ay içindeyim içebilir miyim acaba aranızda doktoruna soran oldu mu? Ben sormayı unuttum🙇🏻♀️
MiniMiniKus Rabis_nt Ihlamur ve nane limonun zararı yok Günde 1 bardak içilebilir ilk aylarda da zararı yok ama diğerlerini bilmiyorum
tugbakaragul Rabis_nt Diyetisyenim ve doktorum tüm bitki çaylarını yasakladı. Ihlamur dahil. Ağır grip geçirdim sadece o zaman bir bardak içmeme izin verdi içine bal ve limon koyarak. Asla 2. Bardağı içme dedi. O yüzden ben hiçbir bitki çayını tüketmedim. Bence canınızın çektiği bir şey yoksa bu süreçte tüketmeyin.
Yamacin-Annesi Rabis_nt ben 6 haftaliktim nane limon baya ictim ıhlamur filan baya kötü grip olmuştum çok şükür birşey olmadi ama herkesde farkli tabi
Rabis_nt MiniMiniKus herkes bir şey söylüyor o yüzden korkuyorum ya ama boğaz ağrısı çekiyorum belki yumuşatır diye düşünüyorum 😓
Rabis_nt Elbet-birgun-kavusacagiz benimde yasakladı ama ilk aylarda ..şimdi risk yok diye belki içilebilir diye düşündüm 🙇🏻♀️
Rabis_nt tugbakaragul yok canım çekmiyor ama 20lik diş ağrısı çekiyorum ve boğazıma vurdu ağrısı yutkunamıyorum sıcak bir şeyler yumuşatır diye düşündüm 😓 ilaçta kullanamadığım için iltihaplanmasından korkuyorum o yüzden 😓
mathematician Rabis_nt sıcak suya limon sıkıp bal koyarak tüketebilirsiniz, bitki çaylarıyla riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum.
MiniMiniKus Rabis_nt Bende hastalanmıştım ilk zamanlarda ıhlamur ve nane limonun bi zararı olmadığını söylemişti doktorum Sadece paket değil taze tercih ettim Nane limon tansiyonunu etkiler mi bilmem ama ıhlamur deneyebilirsin Allah ın izniyle bir şey olmaz
Rabis_nt Yamacin-Annesi normalde düşük riski yapıyormuş bana doktorum yasakladı ilk aylarda acaba 4 ten sonra içilir mi diye merak ettim.. diş ağrısı çekiyorum boğazıma vurdu yumuşatır diye düşünüyorum 😓ama yine de korkuyorum bir şey olur diye
Rabis_nt Yamacin-Annesi doktorum söylemişti canım riskli rahim yolunu yumuşatıyordu sanırım o yüzden riskli demişti doktor bende 4 aydın hiç içmiyorum ne bitki çayları ne nane limon ne de ihlamur 🙇🏻♀️ Sende dikkat et ama çok içme bence
Pirayeada Bana doktorum zencefilden başka bitki çayı içme demişti limonu gebeliğin basından beri içiyorum ona da serbest dedi