filozofiye Merve-1109 tıpkı bu sebeplerden ötürü 2 yıl evvel 34 haftalık bebeğimi sezaryenle dünyaya getirdim canım. Benim oğlum 34 haftalıktı fakat 30-31le uyumluydu. Hiç ilerleme olmadı ve doğuma karar verildi. Yemeyle içmeye çok ilgisi yok çünkü ben ne kadar dikkat etsem de kilo almıyordu. Bebeğe giden damarlarda problem vardı ve beslemiyordu. 1800 kg doğdu
Glkdr filozofiye canım bende seninle aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Buğün doktor aynı şeyleri söyledi, ciğer geliştirici yapılıp salı günü alınacak bebek dedi. İlk gebeliğim sizin nasıl oldu bebeğiniz bilgi verebilir misiniz çok korkuyorum 😢
Ebraratila Merve-1109 bende 34 te gittim 2100 kgdı, dün 35+5 te gittim 2200 kg çıktı bi de bende gebelik zehirlenmesi var, tansiyonum yüksek, protein kaçağım var ondan bekletmicem dedi. İnşallah sağlıcakla gelsin yavrularımız🙏🏻
ArmyAnne Merve-1109 bende 32 de gittim bebeğim 1800 gr doktor demedi bisey normal dedi tabi çevremdekilere göre bizim bebiş baya zayif
ArmyAnne Newm0m benimde bebeğim 32 haftada gittiğimde 1800 gr çok üzüldüm çok halsizim oğlumda 2900 doğmuştu kızım da inşallah sağlıkla gelir artık psikolojikmen çöktüm ya bisey olursa diye ama doktor gelişim geriliği falan bisey demedi
Newm0m ArmyAnne benim ilk gebeliği olduğundan çok üzülmüştüm çok panikledim haftalarca hasta oldum o yüzden kilo alımı haftada 50 grama düşmüştü. 2,5 kilo doğdu ve kilo kaybetmedi çok şükür şuan 5buçuk aylık şuan bakıyorum boşuna üzülmüştüm diyorum
rsm_0026 Merve-1109 kndini yordun mu peki o aralıkta ne bileym çarşı pazar mı gezdn temzlk mi yaptın oda etki edebliomş bnmde gelişim geriliğim vardı full yedim içtim yattm düzene girdi
Merve-1109 rsm_0026 yok canım hiç öyle kendimi yormadım aksine 9 aydır bir kere midem bulanmadı hep yedim içtim çok şükür
zizi1985 Merve-1109 merhaba.Yeni dogum yaptım sayılır.38+2 de bebegımın karın cevresı 34 gıbı gorunuyordu.Kılosu 2600 gorunuyordu usgde.2500 dogum yaptım bebegım gayet saglıklı sükür
ZeynepSaremom Merve-1109 canim benim bebeğim 36.haftada 1860 gr di gelişim geriliği vardi..37.haftada sezeryanla doğum yaptim ( bebek ters olduğu için) 2350 doğdu küveze falan da almadılar şuan 2 yasinda kizim :)
Merve-1109 ZeynepSaremom inşallah benimde öyle olur canım dualarını eksik etme varsın ben sezeryan olayım canı içinde olsun sağlıklı olsun inan umrumda değil
emfa1803 Merve-1109 5 buçuk yaşında oğlum var kontrol de bana da gelısım geriliği var demişlerdi. 2 gün sonra doğum yaptım bebek 3090 gram doğdu. Yanılma payı oluyor hıc sıkma canını. Kilosuna falan hiç takılma İnan zayıf bebek daha çabuk toplanıyor
emfa1803 Merve-1109 etmem mi canım ederim tabi tüm hamılelere diye her zaman dua edıyorum sen hiç sıkma canını ferah tut kendını Rabbim selamete çıkarsın kalbını gönlünü ferahlatsın bol bol inşirah süresi oku bol bol dua et abdestlı yemek ye Allah dilerse olur
Nur0808 Benim akrabam 36+6 da doğum yaptı bebeğin kilosu 1.700 gramdı haftası ile uyumsuzmus gelişimi durmuş ve sezaryen ile apar topar alındı bebek. Şuan 3 kg oldu biraz kuvezde kaldı demem o ki sağlıcakla dünyaya geldi mis gibi de kilo aldı içiniz ferah olsun 2400 de hiç sorun olmaz bence.
Merve-1109 Nur0808 canı içinde olsun sağlıklı olsun ben sezeryan olmaya razıyım kuzum insallah sağ salim alırım kucağıma korkuyorum
ZeynepSaremom Merve-1109 inşallah canım içini ferah tut 2400 az bi kilo değil sağlıklı olsunlar da doğunca toparlar 🙏
Ebraratila Merve-1109 seni çok iyi anlıyorum kuzum, benim Perşembe doğum var hiç geçmiyoo hiç :( kafada bir sürü soru işaretleri ….
Serpilbb Merve-1109 merhaba canım benim 35. Haftada 2600 gr dı bebeğim 37. Haftada gittiğimde sadece 280 gr almıştı ben endişelenmiştim ama doktor normal demişti okadar sormama rağmen ve o hafta doğum yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadık şükür korkma içini ferah tut bol vitaminli beslen bol bol ye haftanda iyi alırız demeleri sadece doğduğunda daha iyi gelişeceği için