Defne74 Akşam saat 11 12 de yatıyorum sabah 6 buçuk kahvaltı hazırlayıp 7 buçukta tekrar uyuyorum 9 akadar ama geceleri bi iki kere kalkıyorum yada uyanıyorum sag sol yatmak için uykumu alamıyorum normal mi ilacı var mı
YuvarlanamayanPandaa Defne74 geceleri 1-2 kere uyanmak çoo çok normal geceleri 1-2 kere uykuya dalıyorum 😂
Zeyyyn Defne74 2de yatarım 6 da kalkıyorum sonra uykum gelince 1 2 saat yatıyorum yeterli geliyor bana değerleriniz belki çok düşüktür
benkendall Defne74 uyku ilaçları ağır ilaçlar oluyo canım daha doğal yollar dene önce mesela bitki çayları gibi
Defne74 Zeyyyn evet degerler çok düşük kan degeri falan ilk kızımda böyle degildim çakışırken bişi anlamadım bunda hep uykulu gözlerleyim
Defne74 Aysel0707 evet başındayım daha bi kızım var ikinciyle nasıl olack bilmiyorum 😂😂😂7 24 uykudsuz zombiler Gibi dolaşırım artık
Defne74 Aysel0707 çok nadir içerim sonlarına dogru zaten hayvan var ben sagamıyoru kızıyolar bende içmek istemiyorum maglüm ben sagıyorum sen içiyon der diye
merakliblog Defne74 kız yine maşallah uykudan kıvranırken bile 3-4e kadar uykuya dalamıyorum. Zaten yüz kere wcye gidiyorum. 4ten sonra uyuyup 10da kalkıyorum🙈
Tulaytemurxx Defne74 Uykuya zor dlaıyorum bu gece 3 e geliyodu uyudum gece 2 kere lavobaya kalkıyorum dram ya 😂
istanbullugelin34 Defne74 1 i buluyo yatmam gece mide yanmasindan uyaniyorum sürekli 8 buçuk gibide kalkip ise geliyorum 🙄