Ayseee4238 ozgeniz ah ah benimkide aynı sancılarım çok fazla benim acilmam da var ama gelen giden yok 🤦
zeynepin_annesiiii ozgeniz aynı durumdayım 🤦🏻♀️ dün acile gittim açıklığa nst bakıldı hiçbir doğum belirtisi yok 🤦🏻♀️
ozgeniz Ayseee4238 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 ya bende sancı da yok baya yürüyüş yapıyorum hergün sıcak suyla duş alıyorum bakalım 40. Haftaya kadar doktorum bekle dedi 😇
Ayseee4238 ozgeniz benimkide aynı doğum kendiliğinden başlasın diyor ama haftaya eğer acilmam cogaldiysa suni sancı isticem ya eğer yaparsa dayanamıyorum artık bu yalancı sancilara çok arttı çünkü. Amin cumlemiz sağlıkla kavusalim evlatlarımıza
ozgeniz Beyzanur138 hareketleri evet eskisi gibi değil azalıyor yer de daralınca 😇 bu yüzden doktorum günde 10 defa hareket etmeli hareketlerini say dedi arada dürtüyorum tepki vermesi için 🌺
ozgeniz Ayseee4238 inşallah sağ sağlim bi şekilde kucağımıza alırız az kaldı ama dayanamıyoruz artık merakla heyecanla bekliyoruz 🤲🏻😊 bana da 40 a kadar bekle doğum olmazsa gel dedi bi haftam var işte bekliyorum 😍