Yenianne2222 Kızlar bu testlerin sonuçları kaç günde çıkıyor. Verirken 15 güne çıkar demişlerdi. 20 gün oldu e nabızdan bakıyorum bişey görünmüyor bi karışıklık falan mı oldu acaba niye gecikti ne zaman çıkar bilgisi olan var mı ?
Ccgdm Yenianne2222 merhaba e nabiza daha geç düşüyor muhtemelen çıkmıştir hastaneye gidip öğrenebilirsiniz
Melike667 Yenianne2222 En geç 1 haftada cikmisti benim sonuçlarım bende goremdim e nabizdan gittim söylemişti doktor gidin bı isterseniz
Yenianne2222 Ccgdm tahlil verdiğim hastanenin dışında bi hastane görür mü acaba çünkü şehir dışındayım başka hastaneye gidecektim onun için
gozdekrks Yenianne2222 yok malesef benim sonuçlar hiç gozukmemisti e nabizda yaptirdigimiz hastaneden kağıt alınıyor gösteriliyor doktora gidip sorabilecek biri varsa sekretere fotoğrafını size atar. En dogrusu
Ccgdm Yenianne2222 zannetmiyorum hepsinin sistemi farklı yani şuan nasıl bilmiyorum ama.o yüzden gormeyebilir
BabyAAO Yenianne2222 kan verdikten sonra hemşirenin vermesi gerekiyordu yada direk hastaneyi ara sonucum çıktı mı diye sor
Hayal0102 E nabizda görünmüyor canım doktorum da göremedi gidip yaptırdığın hastaneden alman gerekiyor 10 gün olmuş çıkmıştır bence benimki 13. Gün gittiğimde çıkmıştı
Yenianne2222 Melike667 e nabıza düşmüyormuş sonuçlar hemen bakıyorum da 20 gün oldu yok daha maalesef