Suheyla20 Kizlar 26 haftalik hamileyim yuz ustu yere dustum bebegime bisey olmusmudur cok korkuyorum yardim edin
Mehtap_93 Suheyla20 benim arkadaşta son aylarına yakın otobüsten yüz üstü yere yapıştı bayağı sert hemen gittiler ama şükür bir şey olmadı bebeğin kesesi çok korunaklı Allahtan ama siz yinede gidin bi muayene olun içiniz rahat etsin bir şey yoktur inşalah 🤲
Pnr_4668 Suheyla20 bende iki sefer merdivenden düştüm çok şükür bişey olmadı. İlkinde yine de gittim doktora bebişi görmüş oldum. İns size de bişey olmaz gidecek durumdaysaniz gidin bı hastaneye.
Pembe_duslerr Suheyla20 tabikide hemen doktora gitmelisiniz buradaki bizler ne yazıp ne söylesek boş nasıl yardım edebiliriz ki birşey yok desem şu an içinz rahatlicak mi?
Berrycherry Ben de sol kolumun üstüne düşmüştüm. Karnınız çok darbe almadıysa bi sorun olmayacaktır🙏🏼 Bebeğin hareketlerini takip edin, her zamanki gibiyse iyidir🌸
Seldamm Suheyla20 kizima.hamileyken merdicene kapaklandim dustum.hemen doktora gittim baktilar falan bisey olmadi bencr doktora git vakit kaybetme