Melahatmomm Kızlar 36 haftalık hamileyim doktorum bebek doğum pozisyonuna gelmemiş ters duruyor dedi normal doğum görünüyordu 38 e kadar dönmezse gün veririm sezeryanla alırız dedi. Sizce döner mi yoksa geç mi kalmış
Mimhb Melahatmomm 36 ya kadar ters olduğunu söylemedi mi size yoksa doğum pozisyonu alıp geri mi ters dönmüş? Ben 32.haftadayım 28 de uyardı doktorum makat geliş diye bazı hareketler gösterdi onları yapıyorum ama dönmedi hala. 36 dan sonra düşük bir ihtimal de olsa dönebilir isterseniz YouTube da videolar var hareketlere bakabilirsiniz
Sunny Melahatmomm benim de transvers-oblik pozisyonda değişiyor bebeğim tamamen yanlamasına duruyor çoğunlukla 37 ye kadar döner diye tahmin ediyorum dedi doktorum 36 dayım bol bol yürümek gerekiyormuş dönmesi için. Çok hareketli bir bebek değil hatta son zamanlarda epey azaldı hareketleri de pozisyondan mı kaynaklı acaba
Seda_nrr Melahatmomm Mesela benimde 32.haftadan beri tersti bu perşembe sezeryanım var dönmedi.Ama benim bebeğin kilosu fazla yeri kalmadı dönecek beklesekte dönemez dedi.Sizinki döner belki 3 kiloysa şuan
Seda_nrr Melahatmomm 36 da gittim en son 3700 dü 37+5 im şimdi ama hep iki hafta öndeydi kilosu zaten
Zehrayrr Melahatmomm canım benimki 34 te döndü 36 da tekrar makat geliş oldu 2 haftaya dönmezse sezeryan olacaksın dedi 37 dw gittim baş geliş olmuştu şuan 39 4 üz hala baş geliş döner canım inşallah wmdişw wtme hakkınızda hayırlısı olsun 😍
Seda_nrr Melahatmomm aynen dönse bile normal doğum zordu 🙈 dönmedide zaten bakalım 2 gün sonra doğum işte 🥰