Kardeleen Doğumuma az kaldı, vajinamda et parçası olduğunu farkettim böyle bişey yaşayan oldu mu. Doğuma engel mi dye endişeleniyorum
ezos Kardeleen İçerde mi girişte mi dışarda mi nerde girişi kapaticak gibiyse doğuma engel olmasın bence doktoruna danış
balbocegim27 Kardeleen geçen biri de post açmıştı kızlık zarından kalan bi parçaymis doktora göstermiş o öyle demiş ama sizinki de öyle mi bilemem
Kardeleen ezos içerde girişe yakın tabi. Siğil vb değil onu anladım da ne olduğunu anlayamadım cmt gidicem doktora inş
Kardeleen Melo7300 ben cmt doktora gidicem sorucam sonucu yazarım. Kötü bişey değildir sıkma canını ama sen de bi gözük doktora
Seldamm Melo7300 iki doktora gittum sigil dediler sigilse normal doguma engel dedi doktor. Sonra kafama takildi baska bir doktora gittim Oda ilk dogumub normal ondan dolayi kizlij zarinin parcasina benziyor dogumnzamani bakacaz dogum kanalini tikayacak buyukluge gelirse engel olur normal doguma dedi .
ezos Kardeleen Ben de bakma gafletinde bulundum da evet bir bütün değil sanki parça parça bana da tuhaf geldi 🙄
Kardeleen Seldamm kaçıncı haftandasın. Benim de kafama takıldı şimdi normal doğuma engel olabiliyor mu yani 😞
Melo7300 Seldamm bilmiyorum dün farkettim daha önce yoktu inşallah önemli bir şey değildir hepimizin allah yardımcısı olsun 🤲🏻
Seldamm Kardeleen bnimkisi 3ngel degilmis ilk dogum normal oldugu icin kizlik zari oarcasi oraya yapismis lezyon olstrmus dedi aama sigilse normal yaptrmiyolar canim dogum anina patlarsa ve bebek enfeksiyon kapar diye doktoruna iyice sorman gerekiyor
Seldamm Melo7300 amiiinnn aminn insallah canim brn cok arastrdim sordum sorstrdum inan cok kafama taktim.ama.baktim ki Yapacak bisey yok napim. Biraktim.zaten gebeyken yakma.islemi olmuyor Dogumdan sonra aliyorlarmis bana ole soyledi kac haftalik hamilesin
Seldamm Melo7300 bende o haftada fark ettim canim 35 4 deyim su anda bebegin kilosu kac oldu yanlis anlamassan bana cok onde gidiyor dedilerde konuyla alakasiz ama
Melo7300 Seldamm işte benimki kilo almıyor vitamin kullanıyorum sürekli kilo aldıracak şeyler tüketiyoruz ama ne ben ne bebeğim almıyor tam tersi zayıflıyorum sürekli çevresindekiler insanlar hamile kalınacak alır sen veriyorsun diyorlar 🤷♀️