DerinMavii Minik tekmelerinden ve ağrıdan uyandım 30.haftadan beri bu şekilde 😊 Var mı benim gibi olanlarrr😁
Aysobaciniz DerinMavii artık tekmelerden uyuyamıyorum 😂 sola dönüktüm vurdu vurdu vurdu 🤣 sağa döndüm halen vurmaya devam ediyordu 🤭 ezan okundu sakinledi çoçum 😂🙏🏻🙏🏻🥰🥰 ama uykuda gitti herşey de gitti o keyfinde 😂
Busra333 DerinMavii 38. Hadta suan uyandırmıyor ama 36 larda çok çok hareketliydi zaman geçtikçe daha zor oluyor hareket etmesi ççok acıtmıyor 😍
Elif1mom DerinMavii bende varım 27.haftalgz ama simdiden uykusuz geceler basladı:/arada bir de toplanıyor agrı yapıyor neden acaba bu gece öyle bısı yasadım
Annesininbitanesi1 DerinMavii ben tekmelerden değil ama sağ ve sol tarafımdaki kalça kemiklerim o kadar acıyor ki dayanamıyorum 3 gündür resmen uyumadan yaşıyorum böyle olan varmı bir çözümü varmı 😭
DerinMavii Of çok hareketli gerçekten ve vurduğu yerler belirli hep oralar çatladı zaten ne zaman yeri darlasacakta hafif vuracak bakalim beklemedeyim hiç uyumuyor bu doğunca da aynısı olur mu ki😐
ZDM Annesininbitanesi1 yün yorgan benzeri şilteniz varsa yatağınızın uzerine serin. Ben ancak öyle rahat ettim.
Annesininbitanesi1 ZDM teşekkür ederim demiyim bugün delirmek üzereyim artık ağlamaktan yoruldum canımın acısından