Ceylankumsal Lavaboya geldim. Az bir parca kan pihtisi var pecetede silerken. 38+2 yim. Kotu birsey mi bu bilen yazsin nolur. Korkudan titriyrorun
ebru_yldrm Ceylankumsal nişanın gelmiş canım korkma. Şimdi bol bol dinlen her an sancı gelebilir enerji depola 🌹 Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Ceylankumsal ebru_yldrm allah razi olsun tesekkur ederim. Ilk dogumum olacak ve suan napacagimi hic bilemedim. Bastan asagi titriyorum ya
ebru_yldrm Ceylankumsal hayır canım korkma ikinci kızımda benimde o şekilde geldi haftan gelmiş çok normal yani
ebru_yldrm Ceylankumsal ne demek canım Rabbim hepimizden razı olsun inşallah ilk hamilelik de böyle oluyor tecrübe olmayınca 🌹
ebru_yldrm Ceylankumsal canım sabah 7 de ara ara ağrılarım oldu akşam 6 da asıl sancı başladı gece 4 de doğum yaptım
ebru_yldrm Ceylankumsal tabi herkes de aynı olmuyor canım nişan geldikten sonra 1 2 hafta bekleyen de var hemen doğum yapan da sancı var mı
ebru_yldrm Ceylankumsal vücudun doğuma hazırlanıyor canım çok normal son haftalar bağırsaklar daha sık boşaltılıyor 🤭 inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına