Busra333 Minnacikbiranne ay hadi insallah canım bakalım az önce eşim uyandı günlük perine yapıyor şimdi yine yaptı dedim nasılım mu kötü görünüyor falan. Yok ya belli oluyor ama çok ta değil falan dedi 🥺 avakado yı duymadım hiç alayım o zaman tabi
Minnacikbiranne Busra333 şimdi bile çok değil diyorsa bir kaç aya hiç görünmez sabah sabah adama perine masajı mı yaptırıyorsun kız bi kahvaltı yapsaydı adam 😂😂😂
Almi4134 Busra333 kotu görünse bile eşinize cok kotu dimi demeyin tas gibiyim diyin ayrica tas gibisiniz de icinizde en az 3 kilo bir canlı taşıyorsunuz:) not: ben de takıyorum ama esime belli etmemeye çalışıyorum 🤭
Busra333 Minnacikbiranne ahahahaha kahvaltıdan önce gerçekten ya 🙊🙊🙊🤦🏼♀️ Kendi dedi gece yapmadık bi de bugün yapılacak çağı muayenesi ya genişlesin gibisinden düşündü ilk kalktığında onu söyledi😁😁
Busra333 Minnacikbiranne bende normalde akşamları ama bugün muayeneden dolayı. Gerçi bu da bi işe yaramıyor herhalde ne nişan ne sancı ne su 😁
Minnacikbiranne Busra333 canım bazen günde 2 kez bile yaptığım oluyor bi ben yapıyorum bi eşim yapıyor baya uğraştım ama 1 cm açıklık hiçbir doğum belirtisi de yok . Perine masajı kolay esnemesi için . İşe yarayıp yaramadığını ancak doğum anında anlayacağız
Busra333 zeynepin_annesiiii ay doktorum demişti ki bana nişanın gelirse hastaneye bile gelme 1 hafta sonra doguran bile oluyor nişan sonrası diye sanırım bu siz oluyorsunuz 😁😁
Busra333 Minnacikbiranne hmmm yumuşama sağlıyormuş ama şu mantıkta düşündüm ben doktor elini atıp bazen diyormuş ya hızlandırayım doğumu diye hani eşim de aynı şekilde hızlandıramaz mı😁 iyi siz kendiniz yapabiliyorsunuz ben biraz korkağım :)
Minnacikbiranne Busra333 hahahaha öyle olsaydı cinsel ilişki ile zaten hızlanırdı canım aaaa çok kurcalamayın siz yine de 😂😂😂
Cigdem-96 Busra333 37+6 göbeğimde çok yok tek tük bacak aramda fazla oldu onları dert etmiyorum siz kaç haftalıksınız