Kaderx zeynepin_annesiiii aaaaaa gercekmi 😍😳 hadi inslh doğur kolaylikla inslh kız kaç haftalık Benim bel ağrım oluyo 32 hafta oldum bugün
Busra333 Deletedmom93428 yaaa nisan geldi mi hemde 2 hafta önce o zaman ben yandım 38+1 ne nişan ne sancı 🥺
Cigdem-96 Busra333 bende bi de şeker var o yüzden daha stres oluyorum ona da geçer mi biran önce sağlıklı gelsin istiyor insan
Busra333 Haticecakirr hmmm doğrudur tabi Orası öyle ama erken gelirde çatı dar olursa o zaman bakmadığı için de biraz zor olmaz mı 🤷♀️
Busra333 aselnannesi hmmm som kaç gün yazıyor programda :) benim de son 13 yazıyor yarın çatı muayenem var offf
Busra333 Kardeleen magnezyumu ban 35. Hafta sancılarım başlasın diye bıraktırdı dün resmen basamadım yere çok kötüydü
Busra333 Naziferabia amin canım insallah son kaç günün kaldı:) bakalım benim de yarın muayene yapacak çok merak ediyorum dar derse bu hafta doguma alır herhalde ama sezeryan korkutuyor 🥺
Naziferabia Busra333 Bende sabah kontrole gideceğim inşallah sonrada doğuma girerim 😄 bugünle beraber 4 gün kaldı bakalım açılma vardı inşallah ilerlemiştir
Naziferabia Busra333 normal istiyorum ama bakalım sabah kontrole gittiğimde öğreneceğim o yüzden uyku tutmuyor uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
Almi4134 Busra333 bebeğinizin kafa ölçüsü nedir :( benimki 1 cm önden gidiyor normal doguma engel dedi doktorum:(
Busra333 Almi4134 bilmiyroumki kafa ölçümü ultrasonda ne diye geçiyor ? Önden ya da geriden demedi ama bilmiyorum 🤦🏼♀️
Almi4134 Busra333 normal dogum cok istiyordum :( duyunca baya üzüldüm ama allahtan o da yaoavak bir dey yok