Busra333 EmelAkman offf yaaaaaa 39 demek 😢ne zaman ne zaman diye düşünmekten psikolojim bozuldu benim sanırım 😣
zeynepin_annesiiii Busra333 geçen gün ikisi de çok zor diye ağlamıştım eşime 😂 ama bir şekilde çıkacak içimizde kalmiycak 😅
Busra333 zeynepin_annesiiii bende bugün eşimle Onu konuşuyordum cnm eşimde gaz veriyor tabi yaparsın tabi sen ya bak ne arkadasaların yaptı sen mi yapamıcn falan. 🤣
lavininannesii Busra333 keşke önceden bilsem diyorum ama sezaryen de olmak istemiyorum 😂😂kafalar karışık
Busra333 lavininannesii bende agrıyı bilsem rahat edeceğim gibi ama bi yandan da agrıyı bilmemek daha iyi diyorlar karışık kafam 😮
Asellinaanesi Cigdem-96 Canım merhabalar haftamız da günümüz de aynı cookk özür dileyerek bir şey sormak istiyorum vajinada et parçası gibi beyaz bir şey fark ettin mi peki
kubraytekinayan Busra333 beklemedeyim şuan bu hafta gelmezse eğer haftaya pazartesi yatışım var suni sancı verilicek mağlesef 🤦♀️
Periocalll Busra333 bizde 37+3 olduk merakla bekliyorum ama bugün kan sonucumda pıhtılaşma çıktı aile hekimim doktoruna belirt dedi ,acaba başına böyle bişey gelen var mı neden olmuş olabilir doğum şeklini etkiler mi ne yapmam gerek bilmiyorum
Busra333 Periocalll hmmmm ama masallah haftanız güzel canım bende de önceden çıktı hamilelik öncesinde ama hamileyken hiç fikrim yok doğum şeklini etkiler mi acaba gerçekten ama doktorun bilir tabi cnm sor hemen merak ettim bende ya
Sibell0658 zeynepin_annesiiii benim de öyle yalanci kasılmalar oluyor onda bazen. Daha da gelmezse sıktır almamız gerekecek dedi bakalım normal olur insallah çatı muayenesi yaptı biraz basık dedi sezeryan olabilir dedi bilmiyorum 🤷♀️ hayırlısı diyorum artık sadece hayırlısıyla normal doğum istiyorum
kubraytekinayan Sibell0658 çok şükür suyum felan iyi ama gelmezse mağlesef pazartesi sabah 7 de yatışım var benimde