Bebekbekliyoruz Köpek memesi hastalığı sadece bendemi var koltuk altım delik desik yara içinde kapanmıyor cook aci çekiyorum bilen hafifletici bir kür uygulayan varsa lütfen yazsın biktim artikkk hamilelikte ilaç kullanamıyorum tamamen heryerimi kapladı gerçi ilaç kullansam tedaviside yok
373437 Bebekbekliyoruz çok çok geçmiş olsun ,kusura bakmayın ilk defa duyduğum için soruyorum nasıl bir hastalık ki o
mayra Bebekbekliyoruz eşimde de var canım, ne dogru düzgün hareket edebiliyor ne de ağrıdan durabiliyor, bi çözümünü bulabildin mi , faydasını gördüğün bir şey varsa bize de söyler misin, uygulayalım
Bebekbekliyoruz 373437 cilt hastalığı koltuk altı göğüs altında kapanmayan sürekli iltihap akan açık yaralar bırakıyor ve aşırıııı derecede acıyor dayanamıyorum artık biktim hemde tedaviside yok
kkuubbrraa Bebekbekliyoruz kilo problemin var mı benim bir dönem kiloluyken çok oluyordu zayıfladım bitti şükür ve çok kötü acıyordu kara merhem var eczanede ondan sürüp bant yapıştırıyordum içini bışaltıyor baya sıkmaya gerek kalmıyor
Bebekbekliyoruz kkuubbrraa kızım 8 aylık şimdiki hamileligim 6 aylık sık gebelikten dolayı çok kilo aldım evet inşallah benimde doğumdan.sonra zayıflayınca gecer
kkuubbrraa Bebekbekliyoruz bende çocukların. arası bir yaş ve ikisinde toplam 45 kilo aldım emzirme sonrasında 130 a çıktım iyice artmıştı benim kasıklarım da vardı resmen zonkluyor 65 kiloya düştüm ve daha çıkmadı şükür iltihaplı olunca merhem iltihabı boşaltıyor rahatlatıyor ama maalesef kalıcı bir çözüm degil kuzenim de koltuk altında oluyordu soğan haşlayıp dayana bildiği bir sıcaklıkta koyup bekletiyordu oda patlatıyor
kkuubbrraa Bebekbekliyoruz çok denedim veremedim tüp mide ameliyatı oldum canım zaten 6 ayda verdim kiloyu