Firstbabe Haftadayım. Gece uykularım tamamen bitti. Uykudan fokurdayarak uyanıyorum. Normalde hayatta horlamam. Bu sesle uyanmak tedirgin ediyor. Ne tarafa yatarsam yatayım nefes alamıyor daralıp kalkıyorum. Sonra korkuyorum. Ölecekmiş gibi hissediyorum. Sabaha kadar da korkudan uyku tutmuyor. Ağzım açık kalınca da genzim kuruyor ne yapacağımı bilmiyorum. Önerisi olan yada bu durumu doktoruyla görüşen var mı? Kontrolüme daha var ama çözüm bulamazsam arayacağım doktorumu.
eaktr Firstbabe çok normal bende de nefes darlığı çok oluyordu. Psikolojinizi de yüksek tutup olumlu düşünün🙏🏻
Sedacannn Firstbabe bnde aynıyım burun tıkanıklığı ve gece uykularım bitmiş durumda önerisi olan varsa bnde öğrenmek isterim 34. haftadayım
Gul-42 Firstbabe ay bende horluyorum kndı sesıme uyanıorum sabah yedıde falan uykuya dalıorum yeme ıcmeden kesıldim ne yesem cıkıo mıde yanması mıde bulantısı 35+5 im
MeltemLondon Selam bende aynı şekildeyim maalesef 38+2.. Tuzlu karbonatlı şu yaptım. Sabah aksam burun temizliği yapıyorum bir nebze bile olsw rahatlatıyor tavsiye ederim
dilsinati Gebeliğimin ilk başından beri savaş veriyoruö. Kuruyor ve kanıyor, burun etlerim şişti nefes alalamıyorum. 7. Ayımdayım gecmedı daha
Denal dilsinati bide bunu dene olması eczaneden Serik fiyolojik alıp sürekli nemli kalmasını saaglayacaksin
bahtnurr1 Firstbabe buhar makinesi al canım sabaha kadar çalıştır odada , havalar kurudu ondan oluyor