Sevgiyuvasi Neslihankarabal ulaştım canım direk ıslaklığın miktarını sordu az olunca fazla önemsemedi
Sulegorkemakyol Sevgiyuvasi demekki doktordan doktara değişiyor ama kasılmaları ihmal etme ben normaldir diye düşünyodum az daha 28 hafta doğurucaktım ilaçlarla 35+6 ya kadar getirdik ve 2 ay oluyo doğum yapalı
Sulegorkemakyol NarinYetimolu aniden bele saplanan bir ağrı ve bu ağrının karın kasık ve rahmin ağzına kadar inmesi bunun birliktede karında sertleşme olması kiminde birde bacaklara vura biliyormuş bu kişiden kişiye değiklik göstere biliyor
Mervesim Ayyy inanmiyorum kizlar iki kez pijamam islandi dr aradim hastaneye gec dedi sancimda cikti 90larda 100lerde ped koyduk mavi oldu sabah 7 de sezeryan olucam lutfen dua edin ayetel kursi okuyun bize 🙏
Sevgiyuvasi Mervesim gerçekten mi öncelikle allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın 🤗 su sızıntısı şikayetiyle mi gittin
939918 Sevgiyuvasi 3 kilonun üstünde genelde girmiyor. Kuveze ama tabi Allah bilir orasını zamanında gelir inşallah sağ salim kucağımiza alırız hepimiz yavrulamizi 🤗
Sulegorkemakyol 939918 ne kadar sürdüğü önemli ki zaten senin için artık vakit nerdeyse tamam vücut doğum için hazırlıkta yapıyodur zaten 🙂
Sevgiyuvasi Minikmucizem1 valla benim o kadar islanamdi sadece çamaşırda ıslaklık vardı doktorunu bir ara