Merhaba hanımlar ✋🏻Hamileliğimin İlk haftalarından beri sizinle beraber bende buradayım yeri geldim sevindim yeri geldi üzüldüm ama hep takipte kaldım ve ügünü baban nasipmiş Doğum hikayemi yazmak🙏🏻6 Eylül Pazartesi gecesi hafif kanamalar ile uyandım adeta sancısı ((doğumu belirtisi )gibi kasıklarımda sancılarım da gelip gidiyordu sürekli nişanım geldi kesin diye geçirdim içinden.Ondan öncede 4 Eylül Cumartesi şeffaf akıntım çokmuş fazlalaşınca doktoruma gittim ebe beni kontrol etti ve akıntın gelmiş (Doğum belirtisi) suyun değil ama 1 cm açılma var dedi eve geldik.Tabi bu arada ben 3 gündür ishal de olmuştum.(doğum belirtisi).Gelelim tekrar Pazartesi gecesine.sabah 5 de uyandım saat tam 7 ye kadar evdeki işlerimi hallettim.7 de doktoruma mesaj atıp durumu anlattım hastaneye gel dedi.Sonra duşumu alıp hazırlanıp eşimi uyandırdım.Beraber çorba içmeye gittik.(corbacıya gitmeyi hep cok severiz)Saat 10 gibi de hasteneye geldik.Doktorım beni hemen ebeye gönderdi.Ebe alttan kontrol diğer suyun geliyor az az ama hala 1 cm dedi.(modum düştü hafif)Daha sonra doktorumun onayı ile beni hazırlamaya başladılar.Serum takıldı üstüm değiştirilsin kan alındı dosyalar hazırlandı.10:40 gibi nst ye bağladılar sancılar düzensiz çıktı.Daha sonra odama alındı.Annem ile kaynanam da geldi.Eşimde bu arada çarşıya işlerini hakketmeyen gelmiş çünkü ona uzun sürecek rahat 7-8 saati var en az demişler.Odaya geldiğimde saat 11:10 plates topu getirdiler ben bir iki denedim sarmadı pek 😐Sonra 11:30 lavman yapıldı.12:00 tekrar nst ye bağlandım.Ama benim sancılarım birden arttı ben düzene girdi.Sancı ile nst de beklemek çok kötü 🤦🏻♀️12:30 gibi odama getirdiler.15 dakika sonra ben yerinde duramıyorum annem dedim ebeye haber ver sancım çok.Annem gitti çağırdı.Ebe geldi dedim cok fazla.Sancın olmazsa doğuramazsın olacak Milet kaç saat sancı çekiyor dedi gitti 😰saat 13.20 bu sefer kaynanama dedim ebeyi çağır doğuracağım sanki dedim çağırdı.Eve geldi dedim sancım 2 dakikaya düştü duramıyorum geliyor sanki dedim.Seni bi kontrol edelim açılma var mı diye dedi Doğum haneye gittik.Çatala birçıktım ebe bakar bakmaz eyvah Bebek geliyor dedi.Bana inanmamanın sonu 😑hemen doktorumu aradılar doktorum nasıl geleceğini nasıl giyinceğini şaşırdı😮ve 13:30 da dünyalar tatlısı kızım göğsümdeydi.40+0 hafta 3.240 gram ile doğdu.🤲🏻Doğumda bağırmadım ağlamadım bol nefes alıp ıkındım doktorum ne derse ona uydum 3 dikişim var.(oturunca acıyor).Kızımın adı Betül Erva 💕Silivri Anadolu HAstanesi Duygu Yardım doktorum.(cok Memnun kaldım).Doğumdan sonra 2-3 gün kabızlık yaşadım sonra geçti.Sütüm 4.gün geldi boşta olsa sürekli bebeğin ağızına verdim.Mama ile de destekledim.şimdi yanımda uyuyor mışıl mışıl ☺️Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim 👍🏻