halimefk25 goktugun_annesiii ayy inşallah yaa hissetmelerin nasıl peki sanki pek hareketini hissedemiyor gibiyim. Kusura bakma soru yağmuruna tuttum seni
goktugun_annesiii halimefk25 kız nolcak sorcan tabi benimde ilk Gebeliğim merakımizi gideriyoruz şurada 😅 3-4 gündür hissetmeye başladım bende sanki kasığım da birşey atıyor gibi hissediyorum bebek mi değil mi bende bilmiyorum açıkçası 😅🙄
halimefk25 goktugun_annesiii ben daha önce bi kac kez hissettim hatta 2 gün önce uyku sersemi Yüz üstü yattığımda sağolsun 3 kere tekmeledi kalk diye . Bide sabahları ve akşamları aciktiginda ağrı yapıyor yemek yediğim anda ağrıyı kesiyor . 😊 bu arada nerelisin yasin kaç çok memnun oldum tanıştığıma 😊
whitedream halimefk25 21+1 gittiğimde yani 4 gün önce 25cm 507 g çıktı detaylı ultrason da gelişimi 22+5 görünüyo demişti doktor bebeğin organlarına bakılıyo detaylı ultrasonda başka test demediler bana
goktugun_annesiii halimefk25 oyy minik bıdık annesini rahatta bırakmıyormuş👶😅 canım Kocaeli izmitliyim İstanbul tuzla da oturuyorum 20 yaşındayım Sen kaç yaşındasın nerede oturuyorsun😍😘 bende tanıştığıma çok memnun oldum 😇 birde bebişin cinsiyeti ne benimkisi erkek 💙
halimefk25 goktugun_annesiii yaramaz olacak sanırım cinsiyetimiz erkek bizim de 😊 25 yaşındayım konyaliyim konyada oturuyorum 😊
Sehrisen Merhabalar benim de devlette renkli ultrason için aldığım günde 24.1 haftalık olucam sorun olur mu bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler 😊
goktugun_annesiii halimefk25 çok memnun oldum canım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 💙
Teusa Bence bu tip başlıklar biraz şey oluyor. Insan ister istemez kıyasliyor ya.. dr iyi dediyse iyidir bence
Avbmert38 halimefk25 yok yok tabi ki zorunlu degil ama tum sartlari zorlayip yaptirmaya calisin. Tek tek her organina bakiliyor
Havva_Mavis26 Tazegelin12 devlet yapmiyo eskisehirde ya ucretsiz yaptiran varmi devlette hangi sehir?
Tazegelin12 Havva_Mavis26 evet hepsi yapmıyo kendileri bi sıkıntı görürse yapıyolar oğlumda devlette ücretsiz yaptırmıştım beyni kist olduğu için kendıleri istemişti