Ruyalaralemi Arkadaşlar iyi geceler herkese benm bu 3 doğumun olucak 28+4 günlüğüm sezaryen doğum olucak acaba kaçıncı haftada gelir bebeğim
Mltm88 Ruyalaralemi Normalde 38-39 gibi alıyolar..Ama ben çarşamba günü 36+5′te giricem doğuma..Bebek birak kilolu diye erken almak istedi doktor
YuvarlanamayanPandaa Ruyalaralemi 38 den sonra alınıyor ilkim 39+4 de oldu inşallah buda 38+4 de olacak birqz iri gidiyor ama doktor nasıl olsa sezeryan sonunq kadar bekleyelim dedi
Leylaalin Ruyalaralemi Valla canım bebek her iki doğum şeklinde de ne zaman isterse o zaman geliyor benim 2 haftam vardı 36+5 miniğim gelmek istedi ☺️ Normalde 38 hafta ve sonrası icin doktor gün veriyor
Bsrkrc Mltm88 merhaba bebeğinizin kilosu nasıl acaba mesele 31 haftalıkken kaç kiloydu hatırlıyor musunuz? Bana da biraz kilolu diyor doktorlar bebek kilolu mu olacak diye çok merak ediyorum😊 31 haftalık gittiğimde 2350 gram dı
Bsrkrc Mltm88 anladım canım benimkinin de Ponçik bir bebek olma ihtimali var o zaman 😊 teşekkür ederim sağlıkla alın kucağınıza 🥰