Nslhn97 benim kadar korkak yoktur diye düşünüyorum bu konuda çünkü ben iğneden bile korkan bir insandım kan verirken ölüp ölüp dirilen 😂 bir anda ağrıyla gittim 34+1 de doğdu bebeğim. Erken diye eve git ılık duş al rahatlarsın daha doğum sancın yok dediler. Kapıdan çıkar çıkmaz lavaboya koştum kanamam gelmiş geri döndüm doktor tekrar muayene etti ve yatış verdiler serum takıldı kan alındı o an ki ağrıyla onların acısını bile hissetmedim. Sancı geldikçe ıkın dedi ebe bir de nst ye bağladılar bozukmuş makine 3 saat sadece canımı acıttı sonra başka makine getirdiler 1 saatte çekildi. Ağrın oldukça ıkın dedi ebe biraz biraz açılma oldu normalde ben sezeryan bekliyordum normal doğum dedi. Doğum haneye giderken bir anda sancı girdi çöktüm ebe kolumdan tuttu kaldırdı hızlıca yürüttü masaya geçtim o sırada bir şeyler yaptı ağrın geldikçe ıkın dedi ebe benim korkudan bir anda ağrı gitti 😂 ıkındım o sırada diğer ebe karnıma bastırdı kızım geldi o an işte her şeye değiyor hiçbir ağrı sancı kalmıyor ben dikerken bile hissetmedim kızıma bakıyordum. Kesinlikle normal doğumu öneriyorum evet insan korkuyor ama en güzeli normal en azından kendinde oluyorsun bebeğini görüyorsun kilosundan dolayı direkt küveze aldılar yoksa kucağıma da alacaktım. Bebeğinizi göreceksiniz bunu düşünün o acı aklınıza bile gelmiyor. Beni yatırdıkları zaman suyumun gelmesini beklerken bir an önce ben de doğursam diye dua ediyordum. Dikiş konusunda da korkunuz olmasın ben 6 gündür çok zorluk çektim çok sinir stres her gün ağlıyordum bazı sorunlar nedeniyle bir de bebeğime kendim gitmek istedim küvezde olduğu için başka işlerle de uğraşınca hiç dinlenmeye vaktim olmadı doğumdan sonra