MMmerve_ Bugun kan testı yaptırdım hiv( aıds) pozıtıf cıkmıs sonra bı yanlıslık var deyıp yıne kan aldılar yıne aynı cıktı yarın buyuk laboratuvara gonderıcez buyuk ıhtımalle yalancı pozıtıf dedıler hıc basına boyle bısey gelen varmı?
Handan_65 MMmerve_ Ne alaka ama durduk yere öyle bisey densin eşinizden emin misiniz ? İlk defa böyle bisey duydum
ktnzehra49 MMmerve_ yanlış biliyosam lütfen düzeltin aids cinsel yolla bulaşan bi hastalık değilmiydi 😕😕
MMmerve_ Handan_65 emınım tabıkı yakın zamanda hasta oldu soguk algınlıgı ozaman kan vermıstı hıc oyle bısey cıkmadı. Bıraz onxe hastaneyı aradım yalancı pozıtıf olabılır dedıler makınede sorun varmıs falan ne bılıyım hamıle hamıle mahfoldum aglamaktan sok gecırdım zaten
Handan_65 MMmerve_ Zaten bu devlet hastaneleri insanı direk öldürüyor bari özele gidin de içiniz rahat olsn
ratatosk ktnzehra49 sadece cinsel yolla bulaşmaz aids kullanılmış ve düzgün dezenfekte edilmemiş şırınga veya cerrahi aletlerle de bulaşabilir
Fasulyeninannesi1 Gecmis olsun testi baska bir yerde tekrarlatin. Pozitif ise doktorunuz gerekli yonlendirmeyi yapacaktir.
MMmerve_ Handan_65 ozele gıttık zaten makınede hata varmıs buyuk laboratuvara goturduk sonıc beklıyoruz dedı
MMmerve_ ratatosk buyuk ıhtımal oyle dedıler dıger degerler normalmjs ama mahfoldum yanı bu ne sacma seydır bebegıme bıle sevınemedım
ratatosk MMmerve_ sıkmayın canınızı stres yapıp bebişi de üzmeyin. Hayırlı haberler alırsınız inşallah 🙏
MMmerve_ ratatosk cok sukur negatıf dedıler buyuk laboratuarda ıncelemısler buyuk ıhtımalle bıonteck oldum yakın zamanda onun vırus hucresı hala bedenimde oldugundan o sekıl gostermıs olabılırmıs
Handan_65 istanbullugelin34 Valla gecen gideyim dedim Devlete Dusuknriski var dendi bebeğin eşi kan toplanmış dedin 2 li testin çok riskli dendi aglayarakbl çıktım özelde profesör buldum oraya gitti hiçte bhseyin yokdedi abartmış dendi gayet bebeğin sağlıklı rahatladım devlet hastanesinden yana şansım yok otuzden kapısından bile gecmiyorum
istanbullugelin34 Handan_65 o hastaneden değil doktordan inanki iyi doktora denk gelirsen ne ala yoksa yandın özelde de aynı devlette de devlette çok iyi doktorlar da var şans sana o denk gelmis
Handan_65 istanbullugelin34 Cidden her defasında devlettegidince bir olay oluyor hepte bana denk geliyor nasil bir şansa artık 😀😃🙂
istanbullugelin34 Handan_65 doğrudun ben 35 haftalik oldum basindan beri devlete gidiyorum gecen hafta gittiğimde gerildiğim kadar hiç gerilmemişti hep güzel gecmişti ama geçen hafta çok sinir oldum bende 😂