Zehraras61 Merhaba arkadaşlar 31 haftalık hamile olan var mııı biz oğlumla aşırı uyku halindeyiz sizler nasılsınız ☺️💙
Aysenuray Zehraras61 31+5 ten selamlar yatınca kalkarken kitleniyorum resmen bi ölüm ve hala kusmalarım devam ediyo
GamzeKrmn Fadikb bende de var 30.haftdayım çarşamba günü kontrolümüz var öğrenicem beden oluyor diye birde şu sıra kaburgalarıma çok yaslanıyor 🙈🙈
Cigdem_42 Zehraras61 hayır karnimla alakalı degil😂😂uykum var ama uyuyamıyorum 20 haftalikken uykuya veda ettim ne yaptiysam uyuyamadim agrim sancimda olmuyor çoğu kez ama uyuyamıyorum
Fadikb GamzeKrmn benimde kontrol yarın. Benim bebeğin eşi rahmi kapatıyordu o yüzden böyle ağrı yapar demişti ama artık gerçekten psikolojimi bozacak dereceye geldi ağrı
Bebek4545 Kizlar Allah aşkına nefes darlığı yaşayan var mı yemek yedikten sonra mahvoldum anca kendime geldim
Pelit7 Bebek4545 ben öyleyim zor nefes alıyorum sıcak falan basınca veya gece saatlerinde iyice zorlanıyorum nefes almakta
zahidinannesi 31+3 deyiz, oğlum ters duruyormuş, doktor kasıklarda ağrı hissedersin diyor ama olmuyor çok şükür oğlum üzmüyor annesi, yeteri kadar beklettim annem rahat bı hamilelik geçirdim diyor heralde 🤗🥰😘💙