burcunlu Alka baslamaz mi kipir kipir bizim kiz😍 22+3 oldu vakit zor geciyor valla cok ozeniyorum 30lu haftalardakine ins bizlerde saglikla kavusuruz bebislerimize😇😊
poyrazinannesi3547 Alka 23 e girdik çok şükür 🤲🏻❤💙tekmelerini net hissediyorum yemekten sonra ama bel ağrım çok fazla oturmak beni çok zorluyor hep uzanıyorum sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde inşallah
Serraa123 Alka 21+0 bende baya hissediyorum hareketlerini bel ağrım ayakta çok durunca ve oturunca oluyor oturduğum yerden zor kalkıyorum kitleniyorum resmen😩
Mehtap_93 Tekmeler 18.haftamda başlamıştı :) iyi gidiyor ama kasık ve bel ağrısı var :/ bide sabah uykusuzluk sabah 5-6dan sonra
Alka burcunlu İnşallah ama zaman geçsin isteme hemen. Bu anlarda o kadar güzelki. Değerini bile bile geçirmek istiyorum. Açıp göbüşümü konuşuyorum felan. 😂
Alka poyrazinannesi3547 Hepimizin bel ağrısı var anladığım kadarıyla. 🥺 Bende öyle canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Uzanmak istiyorum sadece
poyrazinannesi3547 Alka Valla öyle galiba canım magnezyumda içiyorum ama o sadecd kramplara iyi geldi Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Derya2867 Alka bel ve kaburga ağrım var sıcak su ile duş alıyorum krem sürüyorum bana mısın demiyor sık tuvalete gidiyorum 20+4 olduk
Alka poyrazinannesi3547 bende belimin ağrısından zorla kalkıyorum yerimden ne olacak böyle bilmiyorum.
baloglusuuumm Benim ne belim ne bacaklarım be kramp var sanırım bı haftalarda bu şikayette olan çok var