[silindi] nrdansubasii16 canım ben 3 adet koydum nolur nolmaz diye ama hastanede kaldığım süre içerisinde onlar veriyormuş yani ben doğum yapacağım hastahane nin hemşiresi ile görüştüm öyle dedi
Alka nrdansubasii16 ben araştırdım çok canım daha bugün sipariş verdim. 2 paket indirimliydi trenyol da ama bi tane aldım ben. Yeter diye düşündüm. Herkes çok memnun. Kesin olması gereken bir şey anladığım kadarıyla.
Pambix nrdansubasii16 ben ilk dogumumda kullandım. Suyum gelmişti hastaneye giderken de giymistim rahattı hastanede iki gece kalınca falan ama evde her tuvalete gidince külot gibi tekrar giymek istemiyorsun 🙈 bu sefer almicam artık tek gece kalınıyor hastanede o yüzden lohusa pedi alcam evdeyken ped daha kolay
metehaninannesiii nrdansubasii16 urunu cikarana yatip kalkip dua ettim oyle bir nimetmis yani ben hastanede hic kullanmadim hastaneden hasta bezi istedim evde kullandim 1 paket almıştım hala var evde yani
hsqldnbebeqm Ben hastanede de kullandım aşırı rahattı eve geldim kanamqm çok fazlaydı pedle idare edemedim bi paket daha aldım. Çok rahat ettim. 4. 5 tane koyabikirsn çantana
Hafizeplt nrdansubasii16 ben bir paketi bitirdim olsa bir iki tane daha kullanırdım gerçekten muhteşem bişey ben önce ön yargılıydım ama doğum öncesi sancı sırasında ve sonrasında benim için çok kolaylık sağladı. Normal doğum yaptım suni sancı aldım
teletabi nrdansubasii16 ben doğumumda okadar memnun kaldımki oladar rahatki doğumdan sonra regl dönemlerimde de kullandım🙈gece çok rahat oluyor. Şuan yine hamileyim çantama koyacağım ilk şey diyebilirim
Kimkibu nrdansubasii16 kesinlikle her doğuma gidenin kulanması gerek bence ben bir paketi almıştım yanıma kac tane kullandım tam hatırlamıyorum ama tamamen kurtarıcım olmuştu sezaryen doğumda.. eve gelince bile devaö ettim kullanmaya cok rahattı
Gulmom Kimkibu üstüne ekstra iç camasorı giymeye gerek var mı zaten kilot seklinde ya 🤔?? Bende aldımda merak ettm
Kimkibu Gulmom yok gerek yok camasır seklinde zaten hastane direk geceliğimi giymiştim üstüne cokta rahat ettim
Birgul nrdansubasii16 ben memnun kaldım 10′lü bi paket almıştım onu olduğu gibi koydum ama 3-4 tane falan kullandım sezaryen doğum. Sadece 73 kiloydum L beden aldım keske XL alsaydım bi tık dar olmuştu sanki.
Mom54544 nrdansubasii16 5 tane koydum cantaya 10 tane de ped koydum ne olur ne olmaz diye 80 kg falan im şu an alırken ekstra büyük almışım ama ideal oldu kalça kismim falan genişlemiş sanırım 😂
Lilatmz nrdansubasii16 çok memnun kaldım. Gerçekten kurtarıcı bir ürün. Sezaryen olunca hareket etmek de zordu, dependi çıkarmak kolaydı. 4-5 tane almıştım. İki gün olduğu için
Seminn nrdansubasii16 ben hastanede 2 gece kaldım 5 tane koymuştum hepsi bitti hastanede. Onlarda hasta bezi veriyor ama üzerimde durmadı doğru düzgün kanamam taştı giysilerime felan.