Dyg34 Aysuntopal normal böle bir sayfa test istemedi mi doktor hiç senden onu sordum ben idrar testi b12 d vitamini adı farklı farklı şeyler onu sordum orda eksiklerin çıkıyor 2 li test ayrı normal deger testleri anne için istiyorlar ya onu sormak istemiştim
Yarenelibol 13+2 yatınca belimden uyuyamıyorum yorgun bitkin ve sinirliyim😂 huyum değişti 😞 sürekli karnım geriliyor hergün arıyla uyanıp arıyla yatıyorum 18 yaşındasın vucüdun alışması lazım için genişliyor diyor doktor😔
Dyg34 Yarenelibol evet canım normal belirtilermiş vucut annelige hazırlıyo o bel agrın da legen kemigimiz genişliyor ondan oluyor doguma hazırlanıyor vucut ayrıca 18 yaşındamısın çok küçüksün daha çok normal senin daha agır gecer
Sarakeklik Kızlarrr 15+2 günlük hamileyim ve bir kızım olacak doktor bebeğin aşağıda dedi başına gelen var mı bir riski var mı
Dyg34 Sarakeklik doktor ne dedi yapmam gereken neymiş çok erken degilmi yukarı çıkar herhalde sen dikkat et ama ozaman o durum biraz farklı bilemedim☹️
Selinin Sarakeklik canım aynı sorunu yaşayanları okumuştum sıkıntı olmadan doğuran çok vardı.Doktorun en iyisini bilir tabi de...Türlü türlü sorunlar sıkıntılar yaşıyoruz.Ben hamile kalıcam bi de doğurucam bitecek diodum bu arada yaşananlar beklemek çok zormuş.Moral bozmamak gerek mümkün olduğunca
Selinin Dyg34 biz de 15+3 olduk biraz sıkıntı ve stres yapıyorum kendime okuduğum bütün olumsuz şeyler benim başıma da gelir mi diye geriliyorum sizde de var mı bu durum.Bir de sabah erken kalkamıyorum kahvaltıyı geç yapınca öğlen yemeği yalan oluyor 😞 ona rağmen 3 kilo almışım.sizler nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz?
Dyg34 Selinin ay bende öle vallahı sabah erken yap diyor doktorlar da gece uyuyamıyoruz ki hem gıda kadar vucudun uykuyada ihtiyacı var ben öglen yemek yemiyorum zaten öglen kahvaltı yapıyorum sonra meyve ceviz falan yogurt süt ara ögün yap az ye sık ye ben tek kahvaltı yapıyorum daha iştah acılmadı bide ara ögünler işte yemek yiyemiyorum tencere yemegi falan ıyy😂
Selinin Dyg34 hayatımın hiç bi dönemimde 3 öğün beslenmedim zaten şimdi çok zor oluyor.Benim bulantılar 12 den sonra başladı yumurtadan tiksindim.Süt,ceviz,fındık,badem vs tüketiyorum oldukça ama sofralar donatmıyorum ateş basıyor mutfakta.😬
Selinin Ozlemjh ikili testte ultrason da yüzde 70 kız dedi.Sonra başka sorunlar yaşadık testim riskli çıktı onlarla uğraştık cinsiyet sormak hastaneden çıkınca aklıma geldi hep.Doktoru da zaten çok aradım diye tekrar aramaya utandım valla.Haftaya kontrolum kesinleşir herhalde 🤔
Dyg34 Selinin sorunlar çözümlendimi 2li test orandan ibaret diyorlar ama ben yaptırmadım 2li nasip olmadı çok ugrastım denk gelmedi dedim bi hayır vardır bunda 3lü zamanı geldi kararsızım
Ozlemjh Selinin hgc değerin kaçtı peki 50nin altındaysa erkekmis üzerindeyse kız benim 69 çıkmıştı yarın kontrolum var inşallah öğreniriz 16haftaya yaklastik