Sngl_cvk Dün akşam 3 4 damla olucak şekilde kanamam oldu acile gittim bebeğin sağ olduğu söylendi yatış yapıldı serum ve bir iğne yapıldı bu sabah tekrar muane yapıldı ve progestan verilip tabırcu edildim ama korkuyorum bi sorun olur mu acaba
Ayseee4238 Sngl_cvk olmaz Allah’ın izniyle çoğu kişide olabiliyor dikkat et çok iş yapma bol bol uzan dinlen mümkün olduğunca
oznurack Sngl_cvk bazı annelerin başına geliyor bazıları hamileliği boyunca yaşıyor sakin ol stres asla yapma. İnşallah progestan iyi gelir bi daha tekrarlamaz. Kanamanın sebebine ne dedi doktor 😕
gldn065807 Sngl_cvk ben 5 haftadan itibaren yaşıyorum o durumu benim bir duruyo bir devam ediyo kanama alanım var ama benim yat dinlen ilaçlarını kullan canım inşallah bisey olmaz korkma
Sngl_cvk oznurack devlete gittiğim için çok birşey söylemedi sadece düşük teklikesidedi umarım bir sorun olmaz
Ozcifci Sngl_cvk bende de olmuştu aynı sıkıntı iki hafta hiç kalkmadan yattım fitil kullandim bide iğne vermişti bana onlar iyi geldi bebişim 2yasina geldi bile insalah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sngl_cvk Ozcifci inş bir sıkıntı olmaz doktoruma mesaj attım yarın komtrole giderim inş önemli birşey değildir
Sngl_cvk Arkadaşlar hastahaneye geldim dualarınızı eksik etmeyin inş bi sorun olmaz çok korkuyorum 😢😢🥺
Sngl_cvk Doktor iç kanama olduğunu söyledi hemüz içerdede kan birikintisi biraz varmış düşük önleyici iğne ve progestan verdi ayrıyetende 3 serum verdi inş düzelir haftaya yine gidicem