Melisahsendursun Mrb bayanlar kafama takldi devlette normal dogum yada sezeryan yapinca ücret ödeniyor mu kafama takıldı da buradan sormak istedim
deletedmom734 Melisahsendursun eğer devlet hastanesinde özellikle üniversite hastanesinde prof.a kontrollere gidiyorsan ve doğumuna girsin istiyorsan ona ücret ödüyorsun 2500 3000 gibi bir rakam
Deletedmom434 Melisahsendursun hayır annelik sigortası oluyor hamilelikte diye biliyorum ama yinede bir sor
Sema99 Melisahsendursun annelik yani gebelik hakkı var siğorta gibi ondan yaralanıyorsun yada yeşil kartın varsa bide
Melisahsendursun deletedmom734 ben ilçede oturyorum bana yakin devlet hastanesi var birtane oda hani normal zaten bi doktor var onada prof.denmez Allah'a emanetlik.bi akrabam dogum yapti normal 3500vermis şaşırdım bi gece yatmış hastanede normali ucret almalari
Sema99 Melisahsendursun hiç bir devlet hastanesi ücret almaz özel hastane değil ki onda bi gariplik var canım devlet hastanesi para alıyorsa sağlık bakanlığına şikayet duyurusunda bulun çok şaçma para alması
deletedmom734 Melisahsendursun yok canım normalde ücret yok ennn fazla özel oda ücreti alınır tercih edersen 150 200 tl den fazla değildir
Pelinzade Kendi içlerinde özelleri var ben üniversite hastanesinde Doğum yapacağım muayene ücreti 122 tl Doğumda 400 500 felan Prof istersen onlar muayene ücreti 350 400 Doğumuzda bilmiyorum üç dört isterler herhalde
Sblmrt Devlet hastaneleri ücret almıyor kızlar adı üstünde devlet yani benim cuma günü dogumum var sezaryan olcam özel hastaneye gidiyordum cok alıyor diye devlette güzel bi doktor buldum iki haftadır knt o yapyo sordum ücret için ssk var zaten sizin dedi hiç bir devlet hastanesi ücret alamaz dedi