melekkizim_00 Kızlar annelerde kedi var aniden geldi bende irkildim ve korktum aniden kalktım bişey olmuş mudur kaşığım ver karnım ağrıdı ama ağrıdan sonra büyük tuvaletime çıktım acaba agrı o yüzden miydi? Bişey olmamıştır değil mi
Meliskam melekkizim_00 canim korkma birsey olmaz 🙏 Korkuluğun çikmiş 🤣 ben gece uyurken kedi kazanlari devirmisti nasil bagirmistimsa esim bile korkmustu 😑 bende aynen senin gibi sorgu paylasmistim burda hepsi hicbirsey olmuyor soylemisti 😬 sende icini rahat tut canim 😍
Hilal-95 melekkizim_00 geçen annemın kediside dolabın üzerinden üstüme atlamıştı bende korkmuştum ama şükür bişey olmadı korkma allahın izniyle bsy olmaz insanlar savaşın içinde doğuruyor bombaların altında hamılelık geçiriyolar ağrında tuvaltınden yada gazından felandır dinlen güzelce
Meliskam melekkizim_00 hayir canim korkma korkudan birsey olmuyorda sen onun stresini yapinca bu stresten bebek daha çok etkileniyor
melekkizim_00 Hilal-95 Allah razı olsun içimi ferahlattınız vallahi çok korktum ya , allahın izniyle bişey olmamıştır inşallah 🙏🏼