Gizemsgndk Sabah anı giren baş ağrısı ve bulantım oldu 2 saat kadar şiddetli çektim akşam yürüyüş yaparken kuyruk sokumum ara ara çok fazla ağrıdı adet ağrısı gibi girip tüm karnımı ağrı sarıyor doğum yakın olabilir mi 38+2 deyim
eaktr Gizemsgndk merhabalar, bulantı bende çok olmuştu, baş ağrısı da vardı yani doğumdan 2-3 gün önceden belli ediyormuş kendini aslında bende mide ağrısı bulantısı baş ağrısı uykusuzluk çok fazla olmuştu☺️
edanurciftci Gizemsgndk ya bu bende iki üç gündür var kuyruk sokumu olayı bas ağrısı sancım oluyo değişik ama ben 28 haftalık hamileyim daha
Gizemsgndk eaktr ilk kızım suni sancıyla almak zorunda kalmislardi şimdi ise normal nasıl gelicek nasıl olucak yine de endişeli oluyo insan ve ablamizin doğum günü de 16 Eylül
Busra333 eaktr aaa gerçekten mi 2 gündür hem ishal ve bas agrısı var ve normalde bas agrım olmaz hiç o zaman yakın mı dpgumummmmm 😍
Gizemsgndk edanurciftci 28 haftalık olucagini düşünmem yerleşme yaptığı için olabilir kemilerinizi genişletir ağrı yapar