Hilal-95 Yaa mafoldum şuan geberticem bunları hiç canım bsy istemedi buzmaana kadar şuan inanılmaz künefe istiyorum aynen böleyim🤤🤤 kocamda işe gitti🤦🏻♀️🤦🏻♀️Of ama 😔
yaren-1 Ahahaha bende her akşam izlerim hiçbişey çekmez ama tantuni ve künefe istemişti o yüzden beğendim yemekleri izlemiyorum hep eziyet 😂
Hilal-95 yaren-1 ay vallahi🙊🤣 hiç istemedim buzamana kadar evdeydı adam bugün mesai kaldı şansıma 🤣 gelırken alı versin napım 😬
Hilal-95 DemetF soda içerim🤣🤣 süt içerim çok başarılı yapmadılar allahdan ya ama ne bileyim istedi canm bakalm gece gelırken alır bulabılırse🤣
DemetF Hilal-95 inslh bulur bulamazsa gunduz yersin :) ben hamilelikte ne zaman yediysem midem yandı :)
Mom54544 Hilal-95 Eğer sevdigim biseyse çeker canım 😂 inşallah bulur yada yemek sepetinden getirden falan söylesin eve yada sen söyle geç olursa gelmesi
Hilal-95 Deletedmom27272 🤣🤣 ayy valla bnmde çok istedi bide bu saatde ama napım🙊 bebişim için ama sıcak olcak öyle 😬
Hilal-95 Baharrk 🤣 söle kocana kız eziyet olsun boşver 🙊 ben istedim valla oda şaşırdı 🤣 yemeksepetinden felan artık 🤣
Hilal-95 DemetF hayr bugun bulması lazım yarın bi anlamı kalmaz🤣 benmde midem yanmıyor yani çok ağır yediğim zmaan yanıyor arada benm bebiş kel galıba 🙊🤣🤣
esmerrmm KİZLAR SORUYLA ALAKASIZ AMA NANE LIMON ICMEKTE BI SAKINCA VARMI 37 HAFTAYIM . POSTLARIM DÜŞMÜYORDAA
Hilal-95 esmerrmm bana çok zor kalırsan 1 bardak demıştı ilk haftada ama ben hiç içmedim hastaysan iç istersen az limonlu benm görümcem çok içmiş yalnış bilgi vermım sana ama mide bulantısı için çok içtiğini sölüyodu ama sen genede temkınlı davran
Hilal-95 Nureylaa benm sayemdemi ya özür dilerim ama napım gördüm hepde post acıyolardı 🙊 bugunde ben acayım dedim 🤣 gönder kocanı alsın uğraşsınlar bıraz hep olan bize olcak değilya🤣
Nureylaa Hilal-95 evde yok 🤷♀️😅 başka biri de açmış aynı postu😅😅 sende çekmese onda gecerdi zaten 🤣🤣