Canerkan1 Hamiş anneler sizde durumlar nası 35 haftada yalancı ağrılar kasılmalar başladımı benim dün akşamdan beri kasık ve bel ağrım var bide sol kasığıma batıyo sanki elle eleyince acıyo şiddetli değil ama dünden beri olması tedirgin etti beni
Prensimm52 Canerkan1 valla kendimi çok rahatsız hissediyorum bir an önce doğurmak istiyorum benimde arada sancım oluyoo bi anda kasığımda bıçak saplanır gibi bişey oluyo
Zeyyyn Canerkan1 bugunluk şuan rahatım Bi kaç gün belim ağrıdı yalancı kasılma vs oldu her gün bir olmuyor valla sadece oturamıyorum yamuldum vallahi armut koltuklar gibiyim dik duramıyorum durdum an vuruyor cimcime bir çıksın bende totosuna totosuna vurucam 🤣
TubaEla Canerkan1 36.haftama yeni girdim benimde oluyor 1haftadır toplanma gibi oluyor karnım taş kesiyor acıyo yalancı sancı büyük ihtimalle ama bazen sık sık geliyor bazen bikaç saat gelmiyor enaz 38i görmek istiyorum ben sancı için çözüm varmı bilmiyorum 🤷🏼♀️
Gizemis Canerkan1 35. Haftadayım benim ağrım kasılmam yok çok şükür ama karnım çok aşağıya indi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Canerkan1 Prensimm52 valla bende artık doğurmak istiyorum benimde ara ara olurdu dün akşamdan beri hiç geçmedi
Canerkan1 Sita3434 geçen hafta kontroldeydim yoktu ama bu hafta gitsem çıkar gibi geliyo bana çünkü ağrılarım olmaya başladı kasılmalar
Dali Sita3434 benimde cıktı sancım,doktor magnezyum içmemi önerdi.Biraz azaldı sanki ama bilemiyorum tabi arada sancım tutuyor genede
luna55 İki gündür bi türlü geçmeyen bel ağrım var sol kasıkta batma var bi mutsuzum bu hafta sürekli ağrı sızı anlamadım
Canerkan1 TubaEla inşallah en azından 38 olsun daha erken korkuyom bu ağrılan doğum sancısına dönmesin
Arya-53 Sita3434 kaç çıktı bılmıyorum canm ama benim bebeğim ters olduğu için doktor dinlen. En ufak şeyde gel kanama nişan kasılma su falan gibi olursa hemen gel her gelişinde aç gel sezeyan olacakmiş gibi gel dedi
Sita3434 Dali bana bu haftada magnezyum içilmez dedi aksine bıraktırdı doğum sancılarını magnezyumla engellemek dogru değil dedi bu haftalar icin