Esracim Kızlar yürüyüş yapıyorum ama spor yapsam spor salonlarındaki gibi. Bir sıkıntı olur mu acaba. Kilo almam çok üzüyor beni 😞
Deletedmom434 Esracim hamile pilatesi,yogası yapabilirsin fitness içinde spor salonundakilere hamile olduğunu söylersen buna göre ağır olmayan bir program düzenlerler
Sarnes Esracim hayır spor salonlarında ki gibi hamile iken olmaz doğumdan sonra yaparsın hamile iken haftada 3 4 kez 30 dakikalık yürüyüş ve en fazla 20 dakikalik yüzme oneriliyor
Seldaapk Esracim ben 17 haftaligim doktorum haftada 3 kez 45 dakika yüzmeme izin veriyor yazın denizde yüzdüm simdi de spor salonunun havuzuna gidiyorum doktorunuzla görüşün en doğru bilgiyi vücut yapınıza ve gebeliginizin risk durumuna göre onlar veriyor.
Deletedmom434 Esracim olur tabikide hamile pilatesini tavsiye ederim bak doğumun kolaylaşmasınada etkili
Gulyllu Normal hayatımda düzenli spor yapan biriyim ama hamilelikte yürüyüş dısında bişey yapmadım hoş şimdi yataktan kalkmak bile yasak o ayrı mesele Hamile ike. spor salonlarındaki gibi spor yapmak nasıl olur bilemedim Ağırlık kaldırmak riskli olabilir