Ba_har nur_T maşallah Alllah bağışlasın😊Benimde 10 yaşında bir oğlum var.şuan da 12+1 haftalığım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
1fatosss iremgrgn 9+3 24 nisana gün verdi doktorumuz inşallah daha yolun çok başı tabi zaman hemen gecsin de sağlıkla kucağıma alayım istiorm🌸
iremgrgn 1fatosss inş sağlıkla alırsın kucağına🙏🏻🌸 ben de gün geçtikçe sabırsızlanıyorum tarih hesaplıyorum sürekli 😅
iremgrgn Momyyy16 inş bir şey olmaz lekelenmen durdu mu? Şimdi nasılsınız? Dikkat bu süreçte kendine daha çok küçükler
Tuubic iremgrgn gittim uzun uzun anlattı doktor,yaşımdan dolayı oluşan bir risk dedi.Ultrasonda herhangi bi sorun görünmüyormuş.Bunları duyunca rahatladım.
1fatosss iremgrgn hep beraber sağlıkla alırız inşallah kucagimiza sabirszlga hiç girme evin orta yerine oturup zaman gecmio die öküzler gibi aglayasm var inan 5 aylık olur muyuz 7 olcak mıyız düşünüp duruorm sağlıkla gelsinler yeter ki geçecek die kendimi telkin ediorm sonra🤦🏻♀️
Alnes Merhaba kizlar, biz de 11+1 olduk minik bebisimle 🙏 Ben Almanya da yasiyorum, ekim ayinda ikili testler ve kan testimizi yaptiracagiz, insallah iyi gelir sonuclarimiz da 🙏😊
iremgrgn Alnes merhaba hoşgeldinizz 🌸 biz de 11+4 le sizden azıcık büyüğüz 😂 2 ekim de benim de aynı kontrollerim var sonuçları alınca burada beraber konuşalım 😍
iremgrgn 1fatosss demi sanki zaman durmuş gibi ay olarak 2,5 aylığız ama sanki beş aydır 2,5 aylık gibiyim geçmiyor 😂
Alnes iremgrgn meraba canim biz sonuclarimizi aldik doktor hersey yolunda dedi ve cinsiyetimizi de ögrenmedik, kizimiz olacak. Sende durumlar nasil?
Kubraylmaz50 ebru_Krm bizde 9+3 olduk. 🌼 rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah. Heppimize rahat kolay doğum nasip olsun 🙏🥰 düşük tehlikem var inşAllah kolaylıkla atlatırım 🙏
Ecmdlra Ayy kızlar merhaba🌸 Bizde 12+3 üz mart sonu nisan başı görünüyor herkes için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. En son 7. Haftamda gitmiştim bir de dün gittim Doktor cinsiyet tahmini yaptı bakalım 16. Hafta da netleşcek. Dün o kadar keyif aldım ki ilk defa fetüs şeklinde gördüm hareket ediyordu hep çok şükür rabbime dedim🥺 İstanbulda olan var mı
Ozlemdiril iremgrgn ilk bebegim sezeryan oldugu için ikinci mecvuri olcak aralarında 2 yaş 4 ay olcak Allahın ıznıyle ☺️ Çok cabaladım ilkimde ama suyum bitti ve bebek ters döndü susuzlukdan sezeryanı mecvuri oldum ama suan çok tecrubeliyim bu seferki daha kolay gecıcek inanıyorum ☺️
iremgrgn Ozlemdiril ben kendim gibi ilk diye düşündüm 🤦🏼♀️ Allah bağışlasın inş bu bebeğinizi de sağlıkla kucağına alırsın 😍🙏🏻