poncikveannesii merveyalcinkaya ben heycandan doktoru duymyorum bile ne diyor ne yapıyor gözüm ultrasonda olyor eve gelene kadar Leyla Leyla dolanıyorum 😂 benimde adete göre 6 Nisan 16 haftlkken ultrasona göre 3 insandı şu an 18+5 teyim 20, de gidecem bakalm o zaman hangi tarih olacak ben martın son haftası olsun istiyorum 😂
merveyalcinkaya poncikveannesii nasip inşallah gönlüne göre sağlıcakla alırsın bebişkonu kucağına bende 22 nisanda 2017 de eşimle çıkmaya başladık 25 nisan 2019 da nikah kıyıldı 28 Nisan 2019 Düğünümüz oldu bakalım bebişkoda nisanda doğucak bize yıl dönüm hediyesi gibi 🥰🥰🥰 bende herşey neredeyse nisanda oldu
MelekMervertlek merveyalcinkaya bizde öyle herkese söyledik birsuru kıyafet almistik birde ilk bebeğimle erkek kız olsun çok istemiştik kısmet değilmiş 😅
merveyalcinkaya Saelif kemik yapısından 90% kız dendi ama ben hala erkek hissediom bi dahaki kontrolde net söylicekler
Gonul-123 Yaaa sizin de mi :) Bizim de 🥰 Çok şükür gitti merakınız sevincinizi tahmin edebiliyorum biz de aynı şeyleri yaşadık geçen hafta :)
Koalaninannesi Anneoluyorumm06 benim de nisan di ama ufak bi erken gelme söz konusu oldu evlatcim yanimda uyuyo suan👶👶💞💞
Koalaninannesi Tuubic Rabbim acisini gostermesin saglikla büyüsün insallah🥰 dogum yapmayanlarda zamaninda hayirli sağlıklı sıhhatli sekilde dogum yapsinlar bebislerj kucaklarina alsınlar insallah ❤🥰
iremgrgn Yaa bebişine kavuşanlra maşşalallah diyelim 🧿 sağlıkla büyütün inş 🙏🏻 Benim gibi günü belli olmayan her an tetikte bekleyen nisan annelerine de selam olsun umarım herşey hepimiz için çok güzel geçer güzel güzel doğum hikayelerinizi de okuruz 🌸
Serapmehmet_19 iremgrgn bizim normal olucağı için günümüz belli değil beklemedeyiz cnm inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım zaman iyice daraldıı heyecan dorukta, kaç haftalıksın acaba❤️
iremgrgn Serapmehmet_19 37+4 üm dediğin gibi doktor herşey normale ıygun diyince sezeryan için ısrar etmedim bekliyoruz sabırla 😊 15 nisan görünüyor en geç doğum için. Sizin için son gün nedir durumunuz nasıl bebişle 😊
begonvilko Ayyyy taaa Eylül’de acilmiş başlığımız, şimdi yeni mesajları görünce dedim ki zaman ne çabuk geçti. Ben planlı sezaryen olacağım nasipse 18-20 Nisan civarı kavuşacağız kızımla 🌸
iremgrgn begonvilko evetttt ben açmıştım sıkıntıdan ve bebeğine kavuşanlar bile olmuş duygulandım 🥹 bizim de normal görünüyor 15 nisan en geç ama her an herşeye hazırlıklı bekliyoruz sağlıkla kavuşalım doğumdan sonra da yazıp deneyimlerimizi paylaşalım burada 🙏🏻