Sedarda blueberyy00 Benim de Mayis 6 ama ilk dogumum sezeyan o yuzden sanmiyirum Mayisa kalsin,Nisanin 3.haftasi falan olur.O yuzden Nisan annesiyim gozuyle bakiyorum nasipse.13+4 %90 kiz dedi cinsiyet icin.
blueberyy00 Sedarda demi erken Aliyorlar diye biliyorum bende sezeryande bende Mart sonu Nisan başı bekliyorum o yüzden 11 Nisan görünüyor ama o kadar kalmaz bence bu arada hayırlı olsun kızınız bizde de tahminde bulundu doktorumuz kıza benziyor dedi kesinleşmedi daha
Sedarda blueberyy00 2 hafta erken aliyorlar evet.Bizim doktorumuz da tahminde bulundu sizin ki gibi,kesin degil yani.Baya bi inceledi bacak arası bos dedi🙈Bu bi tahmin bidaha ki ay netlesir dedi.Meraklı abimiz yüzde kac degisme ihtimali var deyince %10 dedi doktor🤣Sizin de gonlunuzce olur insAllah❤
Serraa blueberyy00 bu benim ikinci gebeligim bir tane oğlum var 3 yaşında şimdi nasipse birde kızım olucak oğlumu normal doğurdum tam tarihinde doğdu kızımı da normal dogurmayi düşünüyorum onun için benim ki tam tarihinde ya da daha da geç doğabilir 🥰
iremnurkidiman06 @iremgrgn bana doktorum tahmini doğum tarihin 4 Nisan dedi 🥰 başka doktor Mart sonu da olabilir dedi 🥰
blueberyy00 Serraa normal doğumda evet genelde zamanını dolduruyor bebisler Nisan ayı kız ayı mı olcak ne ☺️ bize de kıza benziyor dedi daha kesin öğrenemedik ama göbeğim çıktı biraz dışarda salaş giyiyorum çok belli olmuyor ama evin içinde kiyafetlerimde ben burdayım diyor miniğim artık baya el sallıyor artık aynadan 😂😂 sizin ikinci gebelikmis net hissediyor musun haraketlerini
MelekMervertlek Serraa aynı sizin gibi bacak arası boş bebek yüksek ihtimalle kız demişti 13. Haftada .17de gittim %100erkek dedi şok oldum
blueberyy00 Sedarda ya hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler benimkide kesin demiyorum değişedebilir değişmeyedebilir dedi 15. Haftadaydik onda 19. Haftada kontrolümüz var onu bekliyoruz simdi heycanla
Serraa blueberyy00 benim çevremde herkesin kızı oluyor bence bu sene kız senesi 😊 ben bebeğin hareketlerini tam olarak bu hafta hissetmeye başladım diyebilirim. Ben 14 haftalık öğrendim cinsiyeti benim ikinci gebelik olduğu için biraz dhaa fazla çıkık sanki karnım evin içinde bildiğin burdayım diye bağırıyor ama bı kısmı da şişkinlik gibi sanki 😊
Sedarda Mihrimhb 😊😍 oglum kis bebegi o yuzden bunda nasil alisveris yapmaliyim bilemiyorum🤔ilk ay uzun kollu giyecek mecbur,buyuk olasilikla mayista bebek icin soguk olur,yani ilk 3 ayi uzun kollulardan mi olusturacaz kizlar ya,tecrubesi olan beri gelsin🤣
Koalaninannesi Tuubic benim ilk gebeliğim sizinde söylediğiniz gibj ağrım var normaldir heralde rahmimiz büyüdüğü icin
EsengulC Selimin-anne bazen daha erken belli oluyor mesela benim bebeğim yüzü bize dönüktü doktor hemen görsü 14.haftada
EsengulC Tuubic arada benim de oluyor daha küçük tekme değildir ama kasığıma bi ağrı giriyor iki büklüm oluyorum
EsengulC Serraa benim de öle ilinci olumca göbek daha çabuk çıkıyor galiba şuan benim de baya baya ortada bol giyince belli olmuyor ama evde küçük bir top var karnımda 😊hareketleri de ugak ufak başladı
blueberyy00 Serraa akşama doğru daha da belli oluyor evet yediklerimizle felan bı siskinlikte ekleniyor sanırım ama çok güzel görünüyor 😍😍
EsengulC blueberyy00 benim de 17.hafta ama geçmiyor bi türlü ikinci gebeliğim bi de oğlum var aslımda akşam nasıl oluyor anlamıyorum ama takvim ilerlemiyor
Sedarda EsengulC yaa ben de hangi ara 14 e geldim anlamadim bana cabuk geciyor gibi geliyor,insAllah boyle bir cirpida guzellikle devam eder de saglikla kucaklariz❤
blueberyy00 EsengulC ay ben hiç gelemeyecekmisim bu haftalara sanıyordum şaka gibi ilk gebelik benim 🤭🤭 ama şimdi bakıyorum 16-17 ler gelir miydi acaba derken 18 girdik yinede iyi kötü geçiyor zaman senin oglusunda varmış onla ilgilenirken zaman daha hızlı geçmeli aslında sanki
Mihrimhb Sedarda 40 ı çıkana kadar kadar uzun yollu giydiririm zaten Haziran artık sıcak olur kısa kollu giydirirm o zamanda 3 aylığa yakın olur 6 aylık elbiseler alacam rahat olsun yaz boyunca giydiririm 2. Çocuk olduğu için artık daha tecrübeli oluyoruz çcoukların kendi aylarına göre elbiseler pek olmuyor
OzlmMmmm Biz de 14+5 iz. Tahmini doğum tarihi 23 Nisan görünüyor umarım öyle olur her yıl yüm dünyayla kutlarız 😂