derya45 Kızlar 1 Eylül çatlama 3 Eylül aşılamam oldu.bugün test yaptım ikinci çizgi baya vardı.iğnenin üzerinden Bugün 13 gün geçti sizce iğne etkisimi kan versem kanda da iğne etkisi olur mu
Hosgeldinbebek derya45 var gibi, ben de çatlatma iğnesi oldum 12 günde test yaptım ve negatifti olmamıştı. Kan verin, 2 gün sonra artarsa hayırlı olsun
Hosgeldinbebek derya45 bilemiyorum ama 16.gün sonra test yap demişti dr, bence en net gidip kan verin 2 günde bir, vardır inşallah bana öyle geliyor 🙈
EsrSvm derya45 12. Güne kadar sürebiliyor canım bünyeye göre değişiyor.Benşm 10. Gün etkisi gidiyor mesela ☺️
derya45 EsrSvm Bugün test böyle olunca ağladım sevinçten iğne etkisi bile olsa o testte o çizgiyi görmek çok farklı bir duygu.Allahım anne olmayı bize de nasip eder mi dersin.Eder inşaşlah rabbimin hazinesi bol 🙏🥺
derya45 EsrSvm test yaptım 20 çıktı.Allahım şükürler olsun.Ayy ne çok bekledim kaç geceler ağladım dua edin.Dualarımdasınız
EsrSvm derya45 Canım benim gözünaydın çok şükür Allah’a nasip olmuş 🤲🏻❤️ Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️🥰 Bende 2. Aşılama mı oldum az önce inşaallah bana da nasip olur kuzum
derya45 umudumvar2 canım benim sürekli adet olacakmış gibi sancım vardı.Kasıklarım sürekli battı.Bugün de mide bulantım var