Ufuk Doğmasına daha var ama şimdiden alıp stok yapcam hangi marka ve kaç numara olması gerek hiç bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz
Pelin-1 Ufuk sleepyde bio naturalde indirim vardi hepsiburadada bi paket alana digeri 1 lira . Ben 1 ve 2 numara aldim stok yapmanizi cok tavsiye etmem pişik olma ihtimaline karşin
eminenura Ufuk kuzum stok yapmak çok iyi değil demişti çevremdekiler bazı bebeklerin bezlere alerjisi olabiliyormuş denemek lazım diyorlardı
Mehtap23 Ufuk ilk bebeğimde primayı kullandım bundada prima aldım daha kullanmadım ama stokta yapmadım ilk bebeğimde memnundum ama bunda cildi kabul edermi bilmiyorum doğduktan sonra duruma göre bakıcam eğer pişik alerji falan olmazsa primayla devam ederim👍
Mr1517 Ufuk Aklın varsa stok yapma , bezin markasını bebeğe göre belirlemek zorunda kalabilirsin. Ben kızımda yaşadım, sleppy molfix neler aldım en son başka bir markada rahatladı pişik oluyordu rahat edemiyordu bezden beze fark ediyor
Ufuk eminenura İlk alicam için bilmiyorum alıp. Stok yap diye Ler var ama kararsızım hanginide alcami bilmiyorum
Bebegimicin1 Ufuk ilk gebeligimde sleepy aldim sonra memnun kalmayip 3 nuamradan sonra primaya gectim hala daha prima kullaniyirum ama tabi cok pahali geliyor artik 6 numaraya daha yeni gecti oglum 2. Bebek icinde e bebegin kendi markasi baby me bebek bezini aldim 1 numara 50 adet var icinde 28 tl ye almistim memnun kalirsam beyenirsem dogumdan sonra bidaha alirim ama ilk ay icin 50 adet yeterli islak mendil stok yapabilirsin ama bezde yapma cunku bebegin cildi sevmeyebilir pisik alerji yaoabilir gerci bazi islak mendillerde alerji pisik yapiyor ben sleepy uni baby nin mendillerinden memnum
Nihanus Ufuk ilk en doğalıyla bir paket 1 ile başlayıp 2 ile devam etmek en doğrusu. Prima pure en risksiz olanı. Yalnız diğer primalarla karışmasın sadece pure. Diğerleri kimyasal içeriyor. Ben ilk bebeğimde böyle başladım bunda direk goon ile başlayacağım ben piyasadaki tüm bezleri denemiş bir alerjik bebe annesi olarak iki bez gördük alerji yapmayan prima pure ve goon preminum