Deletedmom434 Senemseninle ben ✋🏻 Dişim için bir ilaç verilmişti penisilin ilacı ateşimi yükseltti kötüleştim ilacı bıraktım 2 ilaçtan 10 ar tane iğne yedim
Babyboymom Senemseninle Ben hamileymişim meğer taşıdığım zeytin çuvalları sırtımda 25 kg vardır herhalde şu an 38+4 deyim ne kanamam oldu ne bişiyim çk güzel geçti hamileliğim doğacak çocuk doğuyor işte Allah’ın elinde herşey
Esracim Senemseninle benim ki biraz masum kalabilir göz damlası kullandım. Öğrendiğimde aile hekimi kana karışmıyor sıkıntı olmaz dedi
Neslisahhh Deletedmom434 nasıl olsa daha küçük deyip market poşetlerini yüklendim ilk haftalarda. Sonrasında kanamam oldu. Bi daha da dokunmadım poşetlere filan.
Deletedmom434 Senemseninle hayır canım 11+6 haftalıkken öğrendim sigara da kullanıyordum öğrendiğim gibi bıraktım 20+4 üm şuanda detaylıda da bir sorun çıkmadı ikili testte de
Pelinzade Ben de ilk aylar sağlıksız beslendim hem kola içtim fesfut tarzı şeyler yedim bilmiyorum bir zararı olmamıştır inş bebeğime yaptığım en büyük haksızlıktır herhalde
NarinYetimolu Pelinzade ben onu hala yapıyorum ara ara en çok aşerdiğim şey mc donald patatesleri ve kola haftada bir yiyorum o kadar ne zararı olabilir ki
Deletedmom434 Betulozen21 gecikmeli olmaya başlamıştım son zamanlarda o yüzden birde hiç bir belirti yoktu 😊
Gozdenur Bende ilk 8 hafta bilmiyodum. Usuttum diye hep agri kesici iciyodum 🤣 sabah bulantim felan oluyodu her sabah iciyodum 🤭 ama controllere gittigimde doktor hersey iyi dedi
Yildizim Senemseninle hamile olduğumu bilmiyordum evde tip köşe temizlik yaptım. Cam sildim, duvarları sildim, ağır kaldırdım, dolapları sildim, her yere uzandım🙄sonra öğrendim ki 5 haftalık hamileymişim
Azrasare Yildizim bende aynen öyle tatilden geldim ve tüm evi resmen yıkadım yeniden halıları indir kalır camları sil koltukları yıka dolapları indir hurçları indir kaldır bunları yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim 🙄
OktayMeltemSahin Diş dolgusu yaptırdım iğne yedim yılbaşında alkol almıştım 😣 meğer 5 haftalık hamileymişim 🤭🤭 Allaha çok şükür şuan iyi durumumuz ❤️
Nurylcndag OktayMeltemSahin kaç haftalıksın canım ? Merak ettim alkol almadan dolayı bende almıştım hiç almam amai gibi gebe olduğum döneme denk gelmiş öğrendiğimden beri vicdan azabı çekiyorum.