Elcnbykckr 26haftalığız arkadaslar daha birsey almadım bu hafta içi nasipse en önemli ihtiyaçlarını alıcam. İlk doğumum sezeryan olduğu icin 2.side sezeryan olucak büyük ihtimalle aralığın ilk haftası Doğum olur gibi ☺️ Çantamızı Nezaman hazırlayalım
Zumraasel Elcnbykckr ben yavaştan birseyelr almaya başladım önce kendim için lohusa takımı pijama takım hırka vb seyelr kışa denk geldiği için
Zumraasel Elcnbykckr kaç yıl ara koydunuz sezeryana acaba benim de 2. Sezeryan 9 aylıkken bebeğim hamile olduğumu öğrendim
So123456 Elcnbykckr bende Aralık annesiyim canım ikinci gebeliğim senin gibi 27 haftalık olacağım yarından sonra hastane çıkışı ağız mendili zıbın aldım 🤗
Yazderyasi Elcnbykckr 29. Haftanın içindeyiz, çoğu ihtiyacımızı aldik cinsiyeti öğrendiğimden beri az az derken..ekim gelmeden aldıklarımi yıkayıp ütüleme yapicam, 33 34 te filanda çantayı hazırlayacağım ins🙏🥰
Zeynepmasal Zumraasel nerden aldin canim bedenini nasil ayarladin ya ben bir turlu bedenden emin olamiyorum
Boylubebek58 Bende 28 haftaligim çoğu şeyini aldık dün beşiğini aldık çanta hazırladık dahaa 35 haftadahazirlicam ins kısmet olursa
Elcnbykckr Yagmur00 bizimde daha yok hic biseyimiz bu hafta halledicem alabildiğimi. 32de çantamı hazırlarım ne olur ne olmaz
Yagmur00 Elcnbykckr aynen en saglıklı si benım koca benden usengec sankı bem degıl o hamıle ya 🙈🙈🙈yarın oburgun dıye diye 27 hafta yaptık
MomNalbant Elcnbykckr sıfır hazırlık bende de… napcam bilmiyorum 🙈 2. Cocuk olduğu için kıyafet falan gerek yok da yine bi kaç parça algım ama odaya başlanmadıııııı o zaman alcak 🙈
Elcnbykckr MomNalbant valla kıyafet eksiğim yoktur dedim bende ama oğlumun cokta kıyafeti çıkmadı yenidoğan daha cok büyük kıyafetler çıktı 3-6 6-9gibi. oyizden yenidoğan 5/6prca birsey Almam gerekecek gibi 🙈😂
merakliblog Elcnbykckr benim aralığın son haftası gibi görünüyor ikizlere gebeyim, biraz erken doğuyorlar ya. Henüz bişey almadım ama hastane çantasını 30a kadar hazırlicam, erken falan gelirler Allah korusun.
Fadime24 Elcnbykckr bugun kontrolum vardı kontrol cıkısı ılk hastane cantasına konacak acıl bı kac parcayı aldım bugun cantamı hazır etmek adına besık fln dıger seuleri de 32 den sonra dusunuyoruz 🥰 ama alıp bı seylerk eve getırmek bıle bana bı heyecan verdı