glzglz merhabalar doktorum 20.haftada detaylı ultrason yaptırabileceğimi söyledi ama forumlarda da okuduğum kadarıyla çoğu 22.haftada yaptırmış. Daha geç yaptırsam daha büyük olsa sizce mantıklı mı?
llFatma glzglz detaylinin belli haftası oluyor onu doktorunuza danışmanız gerekiyor ben 22.de yaptırdım.
Yagmur00 glzglz bazı yerler 24 ten sonra falan almıyorlar 23 te gıttım doktor nıye gec kaldın dedı falan yanı bazısı yapmıyor
meri1 llFatma detaylı için başka doktora gitmeye gerek var mı yoksa kendi kadın doğum doktorumuz yeterli olur mu
Sevilss glzglz İç organları ve damarları daha iyi görmek için deri kalınlaşmadan yağ tabakası artmadan yaptırmak lazım erken teşhis önemli ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi. 24 ü geçirme derim öyle diyorlar görüş açısından ama ileriki haftalarda da yapıyorlar
Gizemin-minnakI @glzglz bende öyle sanıyordum ama sordum . Doktorum hayır 20. Haftada yaptır dedi. Öyle beklemenin çok bi anlamı yokmuş yani .
yasemiinorhn glzglz 21 de yaptırmayı tavsiye ediyorlar ben 19 haftalık hamileyim 2 doktorum da 21. Haftaya gün verdiler olması gereken tarih bu bence
Minnosluk glzglz bende 20de yaptırıcam. Aslında geç olmadan gitmek lazım bebeğin derisi oluşmaya başlayınca iç organları gözükmüyor o zaman da bir anlamı kalmıyor ayrıntılının.
Mminikmucizemmm Bebeğin gelişimine göre doktorunuz yönlendirecektir bende 20.haftada yaptırdım ama ölçümler yaklaşık 22.hafta çıkmıştı doktorunuzun bir bildiği vardır 20.hafta dediyse