begonvilko Kızlar hamileyken saç kestirilmez söylemi ile ilgili be düşünüyorsunuz? Saçlarımın uçları kırık doldu. Ucundan azıcık kendim keseyim diyorum evde. Bir makaslık işi var yani zaten saçlarım az. Ama herkes hamileyken olmaz diyor. Kafam karıştı 🤦🏼♀️
Beyzanur138 begonvilko bende kesmek istedim batıl inanç ama banada kestirmediler bende doğumu bekliyorum
Fadikb begonvilko Allah’ım böyle postlara bayılıyorum 😂 kız ne olacak makasla ucundan kesecek kimyasal mı solutacak sana boya olsa hadi derim bi nebze yani
ikinciyegebe25 begonvilko hamileyken neden saç kesilmez ki çok mantıksız kesilmemesi için bir sebep olamaz
ikinciyegebe25 begonvilko batıl inanç sadece ve ben yarın gidip kestircem hatta böyle şeylere inanmayın
ikinciyegebe25 Fadikb hamileliği boyunca kusup bebeği saçsız doğanları gebe saymıyorlar galiba haa bde rahimle midenin bağlantısı olduğunu iddia ederek tıp bilimine kafa tutmaları yok mu 😂😂😂
MiniMiniKus begonvilko Ben kestirdim Benim saçımla bebeğin ne alakası olabilir ki Tabi herkesin kendi görüşü
Yagmurgel2020 Banada dediler çok saçma o zaman kaşlarımızıda bacağımızı vs almayalım madem kıl kesmek bebeğe zararlıysa diye düşünüp kestirirdim ben olsam 😂
muges44 begonvilko Vallahi işin batıl inanç kısmını bilmem ama ben gebelik başlarında kestirdim 1 ayda devasa uzayan saçım 6 aydır uzamıyo küstüler bana😂
balbocegim27 begonvilko bence batıl inançlar inanmıyorum ben cenazeye de gitmez hamileler derler ama gittim yani esim izin verse saçımı da kestiririm vitamin falan kullanınca da aşırı uzadi
muges44 balbocegim27 Vitamin olarak sadece d vitamini kullanıyorum başka bir şey yazmadı doktorum hiç 🤷🏻♀️
Sevilss begonvilko çok güzel düşünüyorum gittim kestirdim bağlanacak kadar ilk gebeliğimdede kestirdim saçma bir hurafe işte