Kderdenzmsl 27 haftalık hamileyim 3 gündur geçmek bilmeyen bel bacak ağrısı var ağlıyorum artık ağrıdan parolla ayakta duruyorum 😒 nasıl geçer bu ağrılar başka eşim biraz masaj yapiyo kısa süreliğine geçiyor ama sonra yine aynı 😭
Kderdenzmsl Guneyinannesi1 çok teşekkür ederim 3 gün önce sabah boğulacak gibi öksürükle uyandım usuttum sanmıştım akşama doğru öyle bı bel ağrısı vurdu ki gece hastanelik oldum kan sonuçların temiz bı parol serum yapıp gönderdiler dün öğrendim covit olduğumu şuan bel bacak ağrısı var çok şiddetli öksürük ateşim de üstümü orttugum an çıkıyo 38 39 a 😒
Kderdenzmsl Kderdenzmsl kan sonuçlarıma temiz dediler ama kanda az miktarda enfeksiyon varmış kendi doktoruma atmıştım sonuçları o söyledi
Guneyinannesi1 Kderdenzmsl ayy dikkat et :( aceba nerden bulaştı ya hic de belli olmuyor böyle şeyler
Kderdenzmsl Guneyinannesi1 bana eşimden geçti ne kadar dikkat etsek te oldu malesef 🥺 bır haftadır kendini bitirdi nasıl bulastirdim sana diye hamileyim çok korkuyo😒 çok şükür o hafif atlatıyo banada şuan o bakiyo