Gizemin-minnakI @sedanurunalx19 gebelikte 15 kg ya kadar normal diyor doktorlar . Bazı doktorlar da aşırı takıyor kiloyu . Boşverin gebelik şekeriniz yoksa bebeğiniz sağlıklıysa zaten verirsiniz . Herkesin hamileliği bünyesi aynı değil . Boşuna burda az kg alanları görüp canınızı sıkmayın.
Semy sedanurunalx19 29 haftalığım 2.5 kilo aldım ama herkesin bünyesi aynı olmaz. Başkasıyla kıyaslamayın kendinizii. Bu sizi üzer sadece. Bebek iyiyse sorun yok. Burdaki anneler alınan kiloların gittiğini söylüyor hep. Bir şekilde veririz.
Ozlemarslnn sedanurunalx19 30+3 7 kilo aldım bünyeyle alakalı bişey bide biraz dikkat etmek gerekiyor midemizi ağırtan bebek ama bize açlık hissi verdiği için yiyoruz :)
gazetecianne Pelin-1 sırf bebekler kilo alsın diye yiyorum valla kaç oldu gram seninkiler 😊 aynı anda doğurcaz herhalde ben 28+5
Glcntn sedanurunalx19 24 haftalığız 10 kilo almışım doktorum bişi demedi ama doymuyorum napıyım 😂sağlıklı olsunda bebeşim veririm kilo bi ara yediklerimi azalttım beebğim önden gidiyordu sonra haftasına düştü . O yüzden açıktımı yiyorum bende
Busragonullu32 sedanurunalx19 28 haftaligimm 15 kilo aldimmm 😁 Hiçte pişman değilimm doğumdan sonra sıkı bi diyetle vericeğim inşallah 😁 İlk haftalarda iştahim çok açıktı mide bulantısı kusma felan yaşamadan Allaha sükür Ve hala da yemeye devam ediyorum😁
Ada_kacira sedanurunalx19 gider gider bu kadar stres yapmayın emziriyo olacaksınız istesenizde gitçek istemesenizde
Angela sedanurunalx19 son dönemlerde daha da fazla alınıyor. İlk gebeligimde cok bilinçsiz tükettim herseyi 20 kilo aldım nerdeyse.
sivlimglsh sedanurunalx19 kaç kilo işe hamile kaldın? Biraz fazla almışsın gibi ama bebeğin iyiyse şekerin yoksa ve zayıfsan boşver. Ben biraz kilolu hamile kaldım 25. Haftam 3 kilo aldım.
Gamzekvr Haftamdayim sadece 4kilo aldım😂 ama normalde şişko biriyim,81 kilo ile hamile kaldım bugüne kadar hep 83-84 arası gidip geliyorum. Ve çok fazlada yemek tüketiyorum😂 şişko olupta nasıl kilo almıyorum onuda bilmiyorum,benim vücut kiloya doydu herhalde😂😂 sedanurunalx19
Reyhanhnm Ya bende yeni hamileyim ama 3 aylık gibi karnım çıktı bu normal mi yada bende bir anormallik mi var