Pelin-1 sedanurunalx19 28+6yim 14kilo aldim 🤭 ikiz gebelik ama yine de fazla sanirim ama pisman degilim iyi ki de yedim🤣
AnayimBenAna_ sedanurunalx19 gebelik boyunca 10 kilo falan yeterli demişti doktorum bence normal almışsın
Fadikb sedanurunalx19 yani son haftalara doğru biraz daha alacağını düşünürsek biraz dikkat etmen lazım gibime geldi 🥰 30 haftalığım 3 kilo aldım
sedanurunalx19 AnayimBenAna_ ama daha 5 aylığım daha yolun yarısı Doğuma kadarda alırım gibime geliyo 😑
Beyzanur_demirkaya0 AnayimBenAna_ daha 23haftalik 8kilo almis 10kiloyu gecer herkes oyle diyor ama tam 10kiloda sabit durulmyor
Pelin-1 sedanurunalx19 bende başta takiyordum ama bebeklerimin sagligi yerinde çok sukur şeker de cikmadi onemli olan da bu bebeginiz iyiyse sizde takilmayin dogumdan sonra veririz 🤭
Ada_kacira sedanurunalx19 😂😂ben ilk gebeliğimde 62 kiloyla hamile kaldım 90 kiloya yakındım doğuma girdim stres yapma doğumdan iki ay sonra direk kendi kiloma düştüm tekrar sen 8 kilo diyon şükret bence bu ikinci gebeliğim 14 haftalığım şimdiden 4 kilo aldım bile 😂😂😂🙈
AnayimBenAna_ sedanurunalx19 valla bence aldım yine ama doktorum sorun olmaz dedi çünkü çok zayıftım başladığımda yani 15 e kadar kaldırır vücudun dedi
Evrim1906 sedanurunalx19 ilk gebeliğim de 55 kilo ile hamile kaldım 75 le doğum giderdim 20 kilo almıştım şuan 2. Bebeğime hamileyim ve gene 55 kiloyum doğumdan sonra çok çabuk gidiyor kilolar merak etmeyin
sedanurunalx19 Ada_kacira tek istediğim aldığım ne kadar kilo olursa olsun Doğumdan sonra kendiliğinden gitmesi 🥺🥺🤷♀️
Ada_kacira sedanurunalx19 gider gider bu kadar stres yapmayın emziriyo olacaksınız istesenizde gitçek istemesenizde
Beyzanur_demirkaya0 25haftaligim 3 kilo aldim ama dert etme boyle seyleri kilo almak vermek cok basit seyler azim gerekiyor sadece takma kafana bebise yonel
246810 sedanurunalx19 bende şu an 23 .haftaya yeni başladım 5 kilo aldım .bana da fazla geliyor 17.haftaya kadar hiç kilo almamıştım 😏
Syda01 sedanurunalx19 23+4 haftaligiz henuz 1.5 kg alabildim ben de ilk 4 ay nerdeyse kusmali sıkıntıli geçtiği icin