gamzosgamzos sedanurunalx19 kızıma hamileyken dengesiz beslenme yuzunden sekerim çıkmıştı simdi 8+5 hamileyim elimden geldigince dikkat ediyorum zaten bulantidan suanlık cok bir sey yemiyorum ama 3.aydan sonra diyetistlyen ile devam etmeyi dusunuyorum
dakpinar- sedanurunalx19 bebek var diye illa ki sağlıklı şeyler yemiyorum ama sağlıksız da yemiyorum önceden nasılsa şimdi de öyleyim kuzucum cok sağlıklı ve gelısımı haftasından önde çok şükür 🥰
Songunler sedanurunalx19 bende oyleyim abur cubur yemek herseyi yerim cok cok ilk hamileligimde 27 kilo almıştım simdi 5 aylık 4 kilo almisim
sedanurunalx19 Songunler o 27 kiloyu Doğumdan sonra verebildinizmi ? 5 aylık hamileyi 8 kilo almışım 😑😭
Songunler sedanurunalx19 53 kiloyla hamile kalmistim 80 kiloyla doğurdum geri 60 kiloya düştüm ama hic dikkat etmedim yine yememe bilerek vermedim yani😊 boyum uzun zaten 1.70
Fadikb sedanurunalx19 😂😂 sağlıklı beslenmek iyidir bunun için illa hamile mi olmak gerekiyor canım ☺️ Heleki hamileysen bence daha dikkat lazım abartmadan bazı yiyecekleri 🥰
Omerhatice sedanurunalx19 aynendr oyleydim kizimda ve 9 kilo aldım.. Oglumdada ilk gebelikti biraz dikkat ederdim ve 12 kilo almıştım ☺
Gmzkc sedanurunalx19 canım ne isterse yerim ama asla abartmam tadında bırakırım 26 haftaym 4 kılo aldım kendimi hiç birşeyler esirgemedim 😅