nefzey Merhaba anneler, Ocak başı gibi kısmetse doğumum olacak hala bebek arabasına karar veremedim. Hangi model marka tercih etmeliyim. Almak için biraz daha beklemelimiyin kış aylarinda kampanya indirim oluyor mu?
Cicilibicili nefzey bebek arabası gerçekten en zor seçimlerden biri. Model belirleyip mutlaka gidip deneyerek bakın. Ben pierre cardin twist plus kullanıyorum tavsiye ederim
Begonvill nefzey mammas papas modellerini araştırın.E bebekte teşhirleri oluyor uyguna ben o sekilde aldım.Henüz kullanmadım dogmadıgı için aöa cok araştrdım.Aliminyum gövde güvenlk açısından cok iyiymiş🌸
Cicilibicili nefzey rica ederim ne demek, arama butonundan bebek arabası diye arayırsanız baya bi tavsiye postları çıkıyor. Ama mutlaka yakından görerek alın. Kafsmda başka bi model vardı benim gidince fikir değiştirmiştim. Görmek farklı oluyor
nefzey Cicilibicili forumu yeni kullanmaya basladim evet arastiriyorum simdi. Uygulamaya genelde gunluk gelisimle ilgili bilgiler icin giriyordum ama forumdada cok saglikli bilgiler var🥰
Cicilibicili nefzey kesinlikle☺️ Ben ne olursa buraya yazardım hamileyken. Gerçekten kafamdaki tüm aoru işaretleri giderdi