Ezelaleyna Kizlar yarın kontrolüm var 32 haftalık olucam yarın Altan muayne felan olurmu ona göre kuaföre gidicem bekliyodum ama emin olamadım gitsemmi kuaföre sizce 😂😂😂
kubra344 Ezelaleyna şuan 30 haftaligim ve şimdiye kadar 4 defa alttan muyane oldum😅ne olur ne olmaz hazırlıklı gidin
Ezelaleyna merakliblog ya sabahtan beri onu dusunuyom olurmu olmazmi bide derse Altan muayne korkuyom çok cekinirim 😂😂😂😂😂
Ezelaleyna kubra344 kuaförü aradım acıkmış iki dakka gittim geldim 😂😂😂 kurtuldum ya şükür şimdi muayne olabilirim 😂😂😂
kubra344 Ezelaleyna oh mis hiç haftam erken deme gitmeden önce hazırlıklı ol kafan rahat olur en azından.Benimde yarın kontrolüm var yapabilirsem bi lazere uğrarım doktordan önce 🤭🤭🤭🤭
Ezelaleyna @Minnosluk kız kendini nasıl goruyon ben göbekten gormuyom bı kere vurdum 29 haftalikken sancım vardı bakarlar die onu da yapamdm Allah affetsin eşimden yardım istedim 😂😂😂😂
Ezelaleyna @Begonvill ay valla iyiki sormusum içim rahatladı ve gittim ne olur ne olmaz die sabaha kadar onu dusuncektim buraya danismasam 😂
Begonvill Ezelaleyna hatta bazı doktorlar 38 de bakıyor bana 37 nin sonunda baktı 😂 suan 39 dayım yarın bidaha bakacak.Ama cok kasma ya ben kuaföre gitmiyorm agda cok zararlıymış
Ezelaleyna Begonvill ayyy haftaları değiştirelim mi ben de bian önce 39 olmak istyorum agirlastim 😂😂 ağda nie zararlı olsun ki tüy dökücü zararlı da ben kendim de bayan kuaforuydum bana da çok bayan geliyordu hiç duymadim 😂
Ezelaleyna kubra344 aynen vala şuan kafam rahat ya kizlar bişi daha sorcam sol kasigima bir ağrı girdi oturdum yerdeen dönemedim çok canım yandı neyden kaynaklı acaba bilginiz varmı 😂
kubra344 Ezelaleyna yarın doktora soracaklarim arasında bende de ara ara oluyor maalesef ama normalmi bi bilgim yok🥰
Ezelaleyna kubra344 ay ilk defa böyle oldum agdet ağrısı gibi sancım oluyodu ama bian kasigim a agrri girince oturdum yerde kaldım ağladım aggridan yok böyle bişi 😂