Duygucesur Doğurduuuuum. Kızlar sakın korkmayın ameliyat ve anestezide hiç bir sey hissetmiyosunuz zaten çok kısa sürüyor. Odaya gelince ağri oluyor. Karnınızda hafif serumlarla birazda olsa hafifliyor. Ama korkmayın sakın. Şimdi minik oğlum yanımda uyuyor.🤩
Hamza5353 Duygucesur gözünüz aydin olsun😊😍 Spinal aneztezi de bi zorluk yasadiniz mi bende sipinal düşünüyorum acikcasi biraz da korkuyorym
Yarendurmazz Duygucesur benimde 3 günüm kaldı ağrılar ne boyutta acaba bide damar yolu ve sonda takılırken acı hissettiniz mi ☺️
Zeynep-10 Duygucesur ahhh tam aradığım post. Son ana kadar normalken çatı darlığımdan sezaryene geçiş yaptık,hem şehir değişti hem Doğum şekli. O gece başıma ağrılar girdi hala tam olarak geçmedi stresim. 🤢😣 Perşembe günü oğluşum gelecek hala tamamen bitip giden düşüncem yok. Oofff
Duygucesur Ela532 teşekkür ederim sadece ağrı ve sızı var karnımda onun dışında bir şeyim yok bebişimde iyi çok şükür 😍
Duygucesur Selenagrmn hiç bir şey duymadım da hissetmedim de dr bana hazir mısın dedi ben cevap verene kadar almisti bebeğimi 🥰
Ela532 Duygucesur yürüyünce buraya da yazar misin canım gerçekten abartılan gibi varmi merak ediyorum bu arada epidural veya ağrı olmaması için ekstra birsey yapıldı mı 🙈
Zeynep-10 Duygucesur Ahhh gözünüz aydın, okudukça kendimi hayal ettim ve ohhh dedim. Darısı bize olsun inşallah. Güle güle büyütün bebeğinizi de ❤️💜
Nehir3351 Kuzum gözün aydın darısı bizlere olsun isallah valla hem heycan hem korku var ilk sezeryan benim çarşamba günü gidecem gün verecek nasipse
Ela532 Duygucesur çok sağol canım aydınlattığın için demekki birazda bizim insanlarımız abartıyor bu ağrı meselesini 😐🙈
Duygucesur Ela532 yürümek acıtıyor sadece ama ben iğne aldırırken bile korkardim dayandım yani dayanılıyor inanin 🥰