talhanin_annesi Kizlar siznde bebeginiz haraket ederkn canınız aciyormu ağlıyorum artik kaburgalarim aciyor 🥺
Zeyyyn talhanin_annesi bazen aşırı hareket halinde ama yapacak bir şey yok yani az kaldı sabrediyorum
Ekose9 talhanin_annesi sorma çok fena hemde bazen bir tane vuruyor ah diyorum o neydi genelde sağ kaburgamı tercih ediyor 😀😀kasıklarımdan bahsetmiyorum bile oturduğum yerden kalkmam sağa sola dönmem baya ağrılı oluyor ki karnımda küçük öyle şişmedim 36 haftayım bu arada
Ballimiz talhanin_annesi aynı durumdayım malesef 33+4 erken doğum riskimiz var suyum çok fazla uyku diye bişey yok zaten ama herşeye razıyım birwz daha beklesin inşallah sonradan sıkıntı çekmeyelim
Zeyyyn talhanin_annesi oturamıyorum hep yan yatar pozisyon asla dik duramıyorum çok baskı yapıyor sağ sol çürüdük öyle yatmaktan sırtlarım ağrıyor ara ara
talhanin_annesi Ekose9 benimde karnım okadar buyumedi ama saga sola donemm benimde cok zor oluyor nasil 6 hafta dayanicam bilmiyorum.😞
YusufMirza Bende 35 haftalık hamileyim geceleri kasıklarımın ve bacaklarımın ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum. Yürümem bile zorlaştı. Bende 1 ay kadar nasıl dayanacağımı sahiden bilmiyorum 🤦🏻♀️😪
hvvayldz27 talhanin_annesi bende 34+3 üm cnm tekmelidigi zmn çok acıyor bazende çok durgun oluyor saati saatini.tutmuyor maalesef