Biraneee Selam anneler reflü yatağı hakkında araştırma yaptım biraz bazıları çok lazım oldu çok işimi gördü diyorlar siz kullandınız mı nasıl fikirlerinize ihtiyacım var.
Dmtdmtdmt Biraneee ben de bu sorunun yanıtını arıyorum kullananlar bayağı memnun ben de büyük ihtimal alacağım
Nurtrky Biraneee 26 günlük bebeğim aldım ama kullanmadım hiç ihtiyacm olmadı. İhtiyaç halinde alın bence
sessiz_oyuncu Biraneee aldım 6. Ayına kullandm ilk kızımda. Şmdi tekrar kullanacağm ikinci bebeğime. Memnunum işime yaradı hem kenarlarıda korumalıklı rahat uyuyordu.
es_aybala Biraneee hastaneden çıktıktan sonra sadece 3 gün yattı sonrasında hiç uyumadı reflü yatağında, o yüzden ana kucağında yatırıyorum o da eğimli olduğu için kussada sorun olmuyor
Biraneee O zaman beraberce bekleyelim bakalım tecrübeli anneler bize ne diyecek ama uygun fiyatları bir sürü marka var kararsız kaldım hangisi iyidir diye
Biraneee Nurtrky teşekkür ederim bebişi düz mü yatırıyorsunuz hafif yüksek yatması gerekiyor ama yastık da koymuyoruz başının altına bu yataklar hafif yükseltili oluyor sanırım emzirdikten sonra çok lazım oluyor diyorlar
Umbilik Salonda yatırırken kullanıyorum ama bir aylık olunca kullanamayız gibi geliyor, aşağı kaydırıp döndürüyor kendini benim sıpa.
es_aybala Umbilik benimkide kaydırdı hep kendini aşağı. Altı korumalı olanlarda varmış sanırım kaymasın diye
ozgese-s Bende çok kararsız kaldım ama geçen gün ne kadar doğru bilmiyorum reflü yatağının çokta önemli olmadığı yazıyordu tecrübeli anneler daha iyi bilir 😁
Cicilibicili Biraneee benim çok işimi gördü, gerçekten gerekli bence. Bebekler eğimli bir yüzeyde uyurken daha rahat uyuyorlar ilk aylar